Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heh. V2 nyeli nagyon.

Kollégám vett egy Aprilia SVX 550-t. Egy tank 70km. 9 liter körüli a tankja :-)
Hát arról asszem Bury tudna mesélni, főleg a fogyasztásáról.
Tegnap megtaláltam a CBR utódját :D már csak a pénzt kell megteremtenem hozzá . Aprillia Tuono V4 vagy egy RSV4 :D brutális az a V4-es blokk .
Csomagtartó konzol projekt a végefelé tart,márcsak felületkezelni kell...
Nem veszi be csak másodjára. Amikor határozottan húzom akkor erősebben is kattan. Olyan mintha a szinkron lenne rossz. De betudhatom annak is hogy 195centi vagyok és nem esik úgy lábra amikor hasalok. Csak azért kérdem hogy másnál is volt e ilyen vagy kezdjem el jobban nyomozni az ügyet.
Sziasztok !
Honda cbr 600 F4i megmaradt a képen látható alkatrészei olcsón eladók !
bagladi74@freemail.hu
Nem veszi be vagy kidobja nekem mèg soha nem csinált ilyet határozottabban próbáld meg berakni sebessègbe
Halihó. Azt kérdezném kinek mennyire gyakori az hogy duplán kell ravaltani? Mondjuk 3. 4.re elég sűrűn kell duplázni. Lehet én ovatoskodom de általában akkor jelentkezik mikor húzom a szarvat jobban.
Ezzel én is így vagyok az a 100 az pont az a zsibbasztós tempó 130-140-nél simul ki szépen
Helló!
Nekem 5000 nél rezonál. a fejidomban meg a műszerfalban is volt ami átvette. Azokat megszüntettük, így már nem olyan hangos.
De ha folyamatosan 5000 nél megyek, elzsibbad a kezem.
Így városban kevesebbel,kint meg többel megyek.
Nem tudom elkèpzelni mit èrtesz rezgès alatt enyèm is rezeg ha kesztyü nèlkül motorozok kormányom èrezni kicsit dehát nem gumibakokon van a vázba a motor mint az autónál
Sziasztok !

Aki K&N sport légszűrőt használ az nem érzett semmiféle rezonálást a gépen ? Esetleg az okozhat ilyen problémát ? Nemtudom eldönteni mi lehet a baja vagy mi okozhatja ... de elég idegesítő , csörögni nem csörög szép hangja van viszont 7 ezres fordulattól elkezd rezegni .... vagy már csak én hallucinálóm be :D
Nekem CBF600-on nincs benzinpumpa,szerintem vastagabb csövön folyik le a benzin.Egy próbát megérne,hogy valami vastagabb csövet beiktatnál.
Okok, csak sokat dolgozok.
Köszi várom a képeket!Ide küld légyszíves pentelee@gmail.com
Szia,
Nekem van egy ovál(alu palástos) Yoshimura RS-3, összekötőcsővel(slip-on). Ha jól emlékszek FS-re való. Valamikor csinálok róla képet.
a kawasakiban is ilyen mitsuba pumpa van és sokkal több kaját kell tolni neki mint a ciberén, 15 forint egy bontott pumpa ami jó és nem égett össze az érintkezője. sok hirdetésben olvasom hogy ezt azt le-ki szervizeletek, de sehol nem olvastam még hogy ac pumpa ellenőrizve lengővilla csapágyak tisztítva zsírozva.......
a cimboráé még mindig megvan
Bontóból a ricsibontó és a sugó motor is jó. A tapasztalatok alapján eddig minden jó volt amit tőlük rendeltem. És hát a gyári ár töredéke bármi....
Én szedtem szét és raktam össze a legapróbb csavarig Honda CBR600F2-t. Volt olyasmi gondom mint neked, de nálam a membránnál volt gond, nem engedett át elég benzint. a benzincsapot hiába forgattam. Aztán menet közben eljátszotta amit te is írsz, hogy elfogy a benzin pedig van....ez meg azért volt, mert a vákumcsövet nem raktam vissza a nagy hirtelen szerelgetés közben. Szegény tank majd össze roppant
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy Honda cbr 600 fs 2002 évjárathoz sport kipufogója, összekötő csővel?
Sziasztok!
Küzdött már valaki AC problémával? Sajnos behalt az enyém, ezért kivettem, nélküle is tökéletesen működik a moci, de nagy tempnál megkajálja a poharakból az anyagot, nem elég ami utánafolyik, illetve
ha 5-7 liter körül van a tankban, akkor már 140-150 es tempót is nehezére esik tartani.
Namost, rendeltem egy utángyártottat kínából, amely az összeillesztésnél
behalt, folyik belőle az anyag, ez kuka. Rendeltem a gyárira egy relét, amely zárlatos lett, lehet én basztam el valamit, de lehet az is hibás volt.
Most ott tartok, hogy a kettőből összeraktam egy működőt, gyári pumpa, kínaiból kioperált relé, de már 2x is eljátszotta, hogy nem indul el, és pár km után megáll a masina, "kifogy" a benya.
Gyári sajnos olyan horribilis összegbe kerül, amit nem szívesen adnék ki érte, bontottól tartok, hogy lehet 1 hónapot sem megy majd.
Rendeltem mégegy tourmax relét, remélem ezzel stabilan működni fog.

Ha valaki küzdött már ilyen külső AC val megoszthatná a tapasztalatát.
11537.- +Áfa a kar. Az kerekítve 14650.-
Nem mindegy! A hosszabb üreges cső tud csavarodni és az a csavaró igénybevétel eredményezi a törést! Közben lehet azt gondolták, hogy a torzulás miatt nem törni fog, hanem rugozni pl..
Vagy csak "jó lesz az úgy" mondták mint az USA.ban,most 30 000 000 autót hívnak vissza ha jól emlékszem, mert a működésbe jövő légzsákok alkatrészei lelőtték az
autóst ha a karambolban esetleg nem halt volna meg!