Nyugodj meg ilyen melegben ez normális. Tegnap pesten araszolgattam, 109-110°C volt. Városon kívül 100km/h-nál már beáll nálam a normális 80-82°C ilyen időben is. Ha hidegebb van akkor 78°C városon kívül. Nekem 2003-as gépem van ami ugyan az mint a tied.
Más: asszem a vezérműláncom a végét járja. Lassabb tempónál vettem észre, motorféken ahogy megy le a fordulat, 4000 körül zörgő hang jön a blokkból.
Ez az lehet?
Nektek mennyi szokott a vízhőfok lenni? Azért kérdem, mert lassú tempónál araszolva 98-ig, vagy lámpánál állva nekem ma 102 ig ment, amit kicsit sokallok
menet közben 85 körül megáll, ez normális egy 01-es cbr 600-nál?
Miért nem csináljátok meg házilag? Én 3/8-os csőből hajlítottam,és erősebb mint a "gyári" mert nem az idomrögzítő csavarra van felfogatva hanem a lábtartó felfogatásra.
Képek
Na ja, de asszem ez sem kompatibilis a topcase tartóval együtt.
Vmi baj van a linkeléssel, mert én is akartam egy linket dobni, ahol fel van rakva vhogy 3 doboz, de vmi hasonlót írt nekem is.
Szerintem ez az új F-esekre való, de elírták a típust, mert ugyibár az már 650 F. Oda is van írva, h 11-13-ig. A hátsó lámpából és a rendszámtábla tartóból lehet látni.
Anno én is keresgettem, de asszem vagy top-case tartó volt, vagy oldaldoboz tartó, a kettő együtt vhogy nem. Persze ahogy írták, lehet rá gyártatni.
SW-Motech gyárt hozzá doboztartó konzolt. Elég horror áron, de van. Illetve van egy srác azt hiszem Makón aki készít doboztartókat. Ha gondolod előkeresem az elérhetőségét.
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni a CBR 600F4i- motor doboztartójához. Esetleg tudna valaki segiteni hol tudnék rá venni oldladoboztarto konzolt, hátsó doboztartót találtam Givibe hozzá.de oldladobozot nem :( Megköszönném ha valaki segitene! Sziasztok
Más: asszem a vezérműláncom a végét járja. Lassabb tempónál vettem észre, motorféken ahogy megy le a fordulat, 4000 körül zörgő hang jön a blokkból.
Ez az lehet?
Nektek mennyi szokott a vízhőfok lenni? Azért kérdem, mert lassú tempónál araszolva 98-ig, vagy lámpánál állva nekem ma 102 ig ment, amit kicsit sokallok
menet közben 85 körül megáll, ez normális egy 01-es cbr 600-nál?
További képek
Képek
Vmi baj van a linkeléssel, mert én is akartam egy linket dobni, ahol fel van rakva vhogy 3 doboz, de vmi hasonlót írt nekem is.
Írd be gugliba a következő szöveget és a képeknél kidobja a tartót. Zöld-sárga F4 van a képen.
KFT.01.027.100
www.twistedthrottle.com%2Fsw-m...]link[/url]
Anno én is keresgettem, de asszem vagy top-case tartó volt, vagy oldaldoboz tartó, a kettő együtt vhogy nem. Persze ahogy írták, lehet rá gyártatni.
Valaki járt már a dobsinai jégbarlangnál?Milyen látnivalók vanak még a környéken?