Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piciz kb 5000-ért (+ postaköltség) már hozzá jutsz bontottért
Hát én az F4i , FZ1S-t vagy , FZ6S2 vennék :D régebben én a FZ6s2-vel szemeztem de F4i lett belőle amúgy lehet a Yamaha kényelmesebb egy fokkal . Próbáld ki mindet aztán írjál véleményt :D
Vannak erre elektronikák amik kiiktatják azt a szondát mert ha nem teszed vissza de aktív és nem a kipufogóban van nem fog a motor normálisan működni
f4i ha lambda szondás a kipufogó rá lehet rakni simát?és a lambda szondával mit kell csinálni?
Á értem már szóval öregszel

Na ezzel én is így vagyok lassan lecserélem a Fazert valami még kényelmesebb motorkára. Ráadásul ha összejön a baba project akkor asszony gépe is megy a háztól egy darabig nem javallott a motorozás.
Tavaly is ment vele 1500km max.... Mondanám hogy van egy F4i FS eladó de amíg nem biztos a Bébi addig nem engedi eladni mert szerelmes a motorjába. És hátha még gurulhat 1-2 ......
Elvitték a gépezetet.

Két bajom volt vele.

Az egyik, hogy ment le az ára :-)

A másik ami a legnagyobb előnye és egyben a hátránya is. A nyomaték.
Ráadásul -1 +1 áttétellel.
A hang + a nyomaték csábított a huligánkodásra

Szóval szolidabb vizekre akartam evezni. Elegen lett, hogy húzza a vállam a hátizsák ha szlovákból hazafele telerakom sörrel

Dobozolható masina kell.
De még én se tudom mit akarok.

DL650/1000, CBF600/1000, CBR F4i, VRF800, TDM850, (GSX-R 600), Fz1S, FZ6s s2.
Szóval még én sem tudom mit akarok.
"Digó" paripa ment a háztól?
Szia Tuonot eladtad?
Még sem jött be?
Jó moci volt.

Nézegetem a piacot de semmi értelmes. Lehetőségeimhez képest.

úgyhogy benne van, hogy f4i lesz megint.
Valld be visszahúz a szíved
Nincs valakinek eladó f4i?
Bassza meg lehet beszerzek én is egyet itt legyen nekem a polcon ne nyáron kelljen kajtatnom utána mikor menni kell ÁÁÁÁÁÁ
Kuplung emelő kar a neve. Én a helyedben nem vennék bontottat mert ki tudja meddig bírja. Hozzád legközelebb lévő Hondánál meg tudod rendelni. Mennyi km van a mocidban? Én tavaly jártam így...
erről a dobról nem csináltam, mert total ugyanaz a hangja mint az enyémnek... viszont most arról sincs :). kedden tudok feltenni mert nem vok otthon.
egy videót feltehetnél
Isten hangja van, megpróbáltam. :)
Ilyen spéci alkatrésszel, a Hondánál próbálkoznék először.
Szerintem bontóban pl sugomotor.Vagy a hondánál biztos tudnak adni hozzá .
Na itt a hiba hogy miért nőtt a holtjáték kopás ellenében.pedig meg kéne szünnie a holtjátéknak....
Kérdésem lenne hogy ki tudja hol tudok beszerezni kuplungkiemelőt vagy mi a neve ennek az alkatrésznek?
Csatlakozz! Hozzunk össze egy jó csapatot!
https://www.facebook.com/group...
Egyik barátom akar sportdobot a motorjára. Küldtem neki az infókat. Köszönöm ;)
Szia
Én a Batszimotornál konkrétan 4 db-ot találtam.
képet tudok róla mutatni ma kaptam meg és holnap tesztelem az én motoromon... Mit szól csinálok róla videót is ha valakit érdekel ...elküldöm... amúgy nagyon szép karcmentes...
Lehet tudok neked egy első osztályú arrow dobot holnap többet tudok mondani ha érdekel...