Hát én az F4i , FZ1S-t vagy , FZ6S2 vennék :D régebben én a FZ6s2-vel szemeztem de F4i lett belőle amúgy lehet a Yamaha kényelmesebb egy fokkal . Próbáld ki mindet aztán írjál véleményt :D
Na ezzel én is így vagyok lassan lecserélem a Fazert valami még kényelmesebb motorkára. Ráadásul ha összejön a baba project akkor asszony gépe is megy a háztól egy darabig nem javallott a motorozás.
Tavaly is ment vele 1500km max.... Mondanám hogy van egy F4i FS eladó de amíg nem biztos a Bébi addig nem engedi eladni mert szerelmes a motorjába. És hátha még gurulhat 1-2 ......
Kuplung emelő kar a neve. Én a helyedben nem vennék bontottat mert ki tudja meddig bírja. Hozzád legközelebb lévő Hondánál meg tudod rendelni. Mennyi km van a mocidban? Én tavaly jártam így...
Na itt a hiba hogy miért nőtt a holtjáték kopás ellenében.pedig meg kéne szünnie a holtjátéknak....
Kérdésem lenne hogy ki tudja hol tudok beszerezni kuplungkiemelőt vagy mi a neve ennek az alkatrésznek?
képet tudok róla mutatni ma kaptam meg és holnap tesztelem az én motoromon... Mit szól csinálok róla videót is ha valakit érdekel ...elküldöm... amúgy nagyon szép karcmentes...
Na ezzel én is így vagyok lassan lecserélem a Fazert valami még kényelmesebb motorkára. Ráadásul ha összejön a baba project akkor asszony gépe is megy a háztól egy darabig nem javallott a motorozás.
Tavaly is ment vele 1500km max.... Mondanám hogy van egy F4i FS eladó de amíg nem biztos a Bébi addig nem engedi eladni mert szerelmes a motorjába. És hátha még gurulhat 1-2 ......
Két bajom volt vele.
Az egyik, hogy ment le az ára :-)
A másik ami a legnagyobb előnye és egyben a hátránya is. A nyomaték.
Ráadásul -1 +1 áttétellel.
A hang + a nyomaték csábított a huligánkodásra
Szóval szolidabb vizekre akartam evezni. Elegen lett, hogy húzza a vállam a hátizsák ha szlovákból hazafele telerakom sörrel
Dobozolható masina kell.
De még én se tudom mit akarok.
DL650/1000, CBF600/1000, CBR F4i, VRF800, TDM850, (GSX-R 600), Fz1S, FZ6s s2.
Szóval még én sem tudom mit akarok.
Még sem jött be?
Nézegetem a piacot de semmi értelmes. Lehetőségeimhez képest.
úgyhogy benne van, hogy f4i lesz megint.
Kérdésem lenne hogy ki tudja hol tudok beszerezni kuplungkiemelőt vagy mi a neve ennek az alkatrésznek?
https://www.facebook.com/group...
Én a Batszimotornál konkrétan 4 db-ot találtam.