Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hány éves gumi? 10? 12?
érdeklődni ,bagladi74@freemail.hu
Eladó a képen látható Bridgestone bt56 f 120/70-17 es sport-túra gumi új állapotban,még nem volt felszerelve tehát szűz gumiról van szó! Nagyon jó állapotú,nem volt javítva,nincs repedezve,a képen látható új állapotban bolti ár alatt olcsón eladó ! 8999 ft ! Posta is megoldható ! Zala-megye .Lenti.
Feleségem vásárolt egy telefont 30 ezer Ft értékben, amit aztán nem küldtek el.
2 éve megy a per, és semmi. Nem lesz egyszerű. Jòdarabig nem lesz mocid.
Ezt szerintem be kell nyelni és megcsinàtatni. Tapolcá láttam hìrdetnek komplett blokkot.
Na meg arra készüljön fel, hogy ha motorozni szeretne, vegyen még egy mocit, mert az idei év ráfog menni a pereskedésre az tuti......sajna!
Nem biztos, hogy veszett fejsze...
A perben lényegében azt kell majd bizonyítani, hogy a hiba oka a vásárlás előtt keletkezett ( vagyis így vetted a motort)
A te malmodra hajtja a vizet, hogy rendeltetésszerű használat során nem szoktak csak úgy repedezni a blokkok, sőt ha akarnád sem tudnád direkt szétrepeszteni. Szerintem erre nyugodtan hivatkozz.
A bíróság műszaki szakértőt fog kirendelni, ami elég sokba fog kerülni, de ha megnyered a pert, akkor visszakapod a perköltséget is.

Fontos, hogy ne szedd szét a motort, amíg a szakértő meg nem vizsgálta, vagy ha muszáls, akkor mindent fényképezz le.
Nem szeretnélek elkeseríteni, tényleg sajnálom hogy így jártál, de szerintem veszett fejsze nyele.........sajnos!
Helló!

Hát mit mondjak, más liga az ezredes minden tekintetben, de a fogyasztása viszonylag jó amin nagyon meglepődtem!

A kipu meg végül nagyon jó áron Győrből lett :D egy yoshimura :)
Sajnálatos eset...

Új motor vásárlása után (gyártás-anyaghibánál) is ez van, de itt jóval nagyobb a bürokrácia.
Hany nap telt el a feljelentes es a megvetel kozott? Adasvetelibe nincs olyan tetel, hogy rejtett hibakert felelosseget nem vallal? Akik szart adnak el, azok kulon beleirjak.
Nehéz lesz bizonyítani,hogy már akkor hibás volt amikor elhoztad!
Be se indítottad vétel előtt?
Sziasztok
Amikor megvettem a vasat akkor nem láttunk semmit rajta átnéztük igaz nem vittem el egy teljes átvizsgálásra
De az eladó nagyon normálisnak tűnt, magánszemétől vettem, addig ki sem derült amíg a nevemre nem került.
Járni sem jártam vele megvoltak a papírok, öltözködés, gondoltam megyek egy jó nagy karikát és ismerkedünk egymással, garázsban megláttam hogy olaj folt van hívtam a szerelőmet mondta valószínűleg szimeringet kell cserélni. Megnyugodtam elmentem a szerelőhöz ott közölte velem, hogy el van repedve a blokk felhívtam az eladót ő persze közölte nála nem volt semmi ilyen baj. Mondtam egyezzünk meg a javítás árában de nem volt hajlandó. Így bíróságra vittem az ügyet várom az első tárgyalást. Mert mindennek van határa.
Bárki aki motort vagy autót vesz az ne sajnálja a pénzt az átvizsgáltatására.
Sajnos vannak olyanok akik mások életét és pénzét sem sajnálják
Helló BenF!
Hogy vált be az ezredes?
A kipu projekt hogy alakult?
Hát szerintem sem, nekem is volt f4i-m az nem is melegedett annyira mint a mostani, na meg baromira bírják ezek a blokkok......szóval sztem is az lehet amit te is írsz, vagy törték vagy stunt-oltak vele!
Az enyémet is arra vették meg mint utólag kiderült, a szívem szakad meg...egy patika motort ilyenre........ na de a pénzt letette, onnantól semmi közöm hozzá, de hiába vigyáztam rá nagyon....
Tuti, hogy balesetes moci. Nekem sose voltak szimpatikusak azok a mocik, aminek a színe nem gyári. És az eladó mit mondott?
Na ugyanerre gondoltam én is vagy ha nem is mit kaphatott mármint hajtás tekintetében akkor meg lehet karambolos a gép és újraépítették azt eladták más miatt nemigen tud elrepedni a blokk
Helló! Nem volt semmi előjele mikor vetted? ez azért nagyon dúrva......meg említetted az eladónak azért, hogy köszi?!
Mit kaphatott az a blokk már hogy megrepedjen, atya ég.....
kár érte nagyon szép motor ! hogy derült ki ? folyt az oil ?
Sziasztok,
Tavaly vettem egy Honda cbr 600f4i 2002-es motort.
Nagyon örültem neki, hogy végre meg van, de sajnos kiderült, hogy repedt a blokkja
Ha valaki tud egy jó állapotban lévő komplett blokkot azt megköszönném.
Nemsokára itt a mi időnk
az ár négy darabra vonatkozik. teljesen újak, nem töröttek, nem repedtek, eredeti japán, nem utángyártott. Cbr-re biztos jó, vtr firestormra is. Csere nem érdekel, csak egyben eladók. 3000 ft a négy
Akkor jól sejtettem
Köszi a tippet btibor,de nem akarom ennyire radikálisan átalakítani.Csak pár centit szeretnék emelni rajta...
szia

lsl 2 másolatot gyárt egy srác 43mm villa 22-es kormányhoz.
nekem lsl2 van,erröl vett méreteket egy srác és legyártotta ,bármilyen 22-es kormányt rakhatsz bele. nekünk így ketyegnek az xx-ek
Keresd Bogyó01-et, motorozz.hu-n az apróhirdetéseknél megtalálod
Meg a bilincs vastagsága is fontos...