Eladó a képen látható Bridgestone bt56 f 120/70-17 es sport-túra gumi új állapotban,még nem volt felszerelve tehát szűz gumiról van szó! Nagyon jó állapotú,nem volt javítva,nincs repedezve,a képen látható új állapotban bolti ár alatt olcsón eladó ! 8999 ft ! Posta is megoldható ! Zala-megye .Lenti.
Feleségem vásárolt egy telefont 30 ezer Ft értékben, amit aztán nem küldtek el.
2 éve megy a per, és semmi. Nem lesz egyszerű. Jòdarabig nem lesz mocid.
Ezt szerintem be kell nyelni és megcsinàtatni. Tapolcá láttam hìrdetnek komplett blokkot.
Nem biztos, hogy veszett fejsze...
A perben lényegében azt kell majd bizonyítani, hogy a hiba oka a vásárlás előtt keletkezett ( vagyis így vetted a motort)
A te malmodra hajtja a vizet, hogy rendeltetésszerű használat során nem szoktak csak úgy repedezni a blokkok, sőt ha akarnád sem tudnád direkt szétrepeszteni. Szerintem erre nyugodtan hivatkozz.
A bíróság műszaki szakértőt fog kirendelni, ami elég sokba fog kerülni, de ha megnyered a pert, akkor visszakapod a perköltséget is.
Fontos, hogy ne szedd szét a motort, amíg a szakértő meg nem vizsgálta, vagy ha muszáls, akkor mindent fényképezz le.
Hany nap telt el a feljelentes es a megvetel kozott? Adasvetelibe nincs olyan tetel, hogy rejtett hibakert felelosseget nem vallal? Akik szart adnak el, azok kulon beleirjak.
Sziasztok
Amikor megvettem a vasat akkor nem láttunk semmit rajta átnéztük igaz nem vittem el egy teljes átvizsgálásra
De az eladó nagyon normálisnak tűnt, magánszemétől vettem, addig ki sem derült amíg a nevemre nem került.
Járni sem jártam vele megvoltak a papírok, öltözködés, gondoltam megyek egy jó nagy karikát és ismerkedünk egymással, garázsban megláttam hogy olaj folt van hívtam a szerelőmet mondta valószínűleg szimeringet kell cserélni. Megnyugodtam elmentem a szerelőhöz ott közölte velem, hogy el van repedve a blokk felhívtam az eladót ő persze közölte nála nem volt semmi ilyen baj. Mondtam egyezzünk meg a javítás árában de nem volt hajlandó. Így bíróságra vittem az ügyet várom az első tárgyalást. Mert mindennek van határa.
Bárki aki motort vagy autót vesz az ne sajnálja a pénzt az átvizsgáltatására.
Sajnos vannak olyanok akik mások életét és pénzét sem sajnálják
Hát szerintem sem, nekem is volt f4i-m az nem is melegedett annyira mint a mostani, na meg baromira bírják ezek a blokkok......szóval sztem is az lehet amit te is írsz, vagy törték vagy stunt-oltak vele!
Az enyémet is arra vették meg mint utólag kiderült, a szívem szakad meg...egy patika motort ilyenre........ na de a pénzt letette, onnantól semmi közöm hozzá, de hiába vigyáztam rá nagyon....
Na ugyanerre gondoltam én is vagy ha nem is mit kaphatott mármint hajtás tekintetében akkor meg lehet karambolos a gép és újraépítették azt eladták más miatt nemigen tud elrepedni a blokk
Helló! Nem volt semmi előjele mikor vetted? ez azért nagyon dúrva......meg említetted az eladónak azért, hogy köszi?!
Mit kaphatott az a blokk már hogy megrepedjen, atya ég.....
Sziasztok,
Tavaly vettem egy Honda cbr 600f4i 2002-es motort.
Nagyon örültem neki, hogy végre meg van, de sajnos kiderült, hogy repedt a blokkja
Ha valaki tud egy jó állapotban lévő komplett blokkot azt megköszönném.
Nemsokára itt a mi időnk
az ár négy darabra vonatkozik. teljesen újak, nem töröttek, nem repedtek, eredeti japán, nem utángyártott. Cbr-re biztos jó, vtr firestormra is. Csere nem érdekel, csak egyben eladók. 3000 ft a négy
lsl 2 másolatot gyárt egy srác 43mm villa 22-es kormányhoz.
nekem lsl2 van,erröl vett méreteket egy srác és legyártotta ,bármilyen 22-es kormányt rakhatsz bele. nekünk így ketyegnek az xx-ek
Keresd Bogyó01-et, motorozz.hu-n az apróhirdetéseknél megtalálod
2 éve megy a per, és semmi. Nem lesz egyszerű. Jòdarabig nem lesz mocid.
Ezt szerintem be kell nyelni és megcsinàtatni. Tapolcá láttam hìrdetnek komplett blokkot.
A perben lényegében azt kell majd bizonyítani, hogy a hiba oka a vásárlás előtt keletkezett ( vagyis így vetted a motort)
A te malmodra hajtja a vizet, hogy rendeltetésszerű használat során nem szoktak csak úgy repedezni a blokkok, sőt ha akarnád sem tudnád direkt szétrepeszteni. Szerintem erre nyugodtan hivatkozz.
A bíróság műszaki szakértőt fog kirendelni, ami elég sokba fog kerülni, de ha megnyered a pert, akkor visszakapod a perköltséget is.
Fontos, hogy ne szedd szét a motort, amíg a szakértő meg nem vizsgálta, vagy ha muszáls, akkor mindent fényképezz le.
Hát mit mondjak, más liga az ezredes minden tekintetben, de a fogyasztása viszonylag jó amin nagyon meglepődtem!
A kipu meg végül nagyon jó áron Győrből lett :D egy yoshimura :)
Új motor vásárlása után (gyártás-anyaghibánál) is ez van, de itt jóval nagyobb a bürokrácia.
Amikor megvettem a vasat akkor nem láttunk semmit rajta átnéztük igaz nem vittem el egy teljes átvizsgálásra
De az eladó nagyon normálisnak tűnt, magánszemétől vettem, addig ki sem derült amíg a nevemre nem került.
Járni sem jártam vele megvoltak a papírok, öltözködés, gondoltam megyek egy jó nagy karikát és ismerkedünk egymással, garázsban megláttam hogy olaj folt van hívtam a szerelőmet mondta valószínűleg szimeringet kell cserélni. Megnyugodtam elmentem a szerelőhöz ott közölte velem, hogy el van repedve a blokk felhívtam az eladót ő persze közölte nála nem volt semmi ilyen baj. Mondtam egyezzünk meg a javítás árában de nem volt hajlandó. Így bíróságra vittem az ügyet várom az első tárgyalást. Mert mindennek van határa.
Bárki aki motort vagy autót vesz az ne sajnálja a pénzt az átvizsgáltatására.
Sajnos vannak olyanok akik mások életét és pénzét sem sajnálják
Hogy vált be az ezredes?
A kipu projekt hogy alakult?
Az enyémet is arra vették meg mint utólag kiderült, a szívem szakad meg...egy patika motort ilyenre........ na de a pénzt letette, onnantól semmi közöm hozzá, de hiába vigyáztam rá nagyon....
Mit kaphatott az a blokk már hogy megrepedjen, atya ég.....
Tavaly vettem egy Honda cbr 600f4i 2002-es motort.
Nagyon örültem neki, hogy végre meg van, de sajnos kiderült, hogy repedt a blokkja
Ha valaki tud egy jó állapotban lévő komplett blokkot azt megköszönném.
Nemsokára itt a mi időnk
lsl 2 másolatot gyárt egy srác 43mm villa 22-es kormányhoz.
nekem lsl2 van,erröl vett méreteket egy srác és legyártotta ,bármilyen 22-es kormányt rakhatsz bele. nekünk így ketyegnek az xx-ek
Keresd Bogyó01-et, motorozz.hu-n az apróhirdetéseknél megtalálod