Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most vették le motorról
Sok múlik a gumi tárolásán, 5 év alatt faszán tönkre is mehet.
Jaaaaaaa. Szerintem a legjobb kompromisszum egy sport-túra gumi. Legalábbis nekem mindenképp, én pályázni nem járok, túrázok. Illetve amit még figyelembe vettem, hogy esőt bírja rendesen. Így én Pilot Road 4-et vettem rá.
Mondjuk én inkább túrázgatok,nem vagyok az a kimondott száguldozó típus,nem mondható öregnek a 2009?
Diablo a gumi sajnos.akkor hanyagoljam?
Sima diablot én nem vennék................túl túrás...........inkább angel.
Akkor ha sima diablo vagy angel érdemes megvenni?középen a mélysége 5mm
Az nem az a gumi,csak olyan mint a képen van,engem az érdekelt volna 2009-es gumi még használható-e?
strada elmaradt egy bötű.
Ennek a guminak a közepe eléggé el van már kopva, szinte már úgy látszik mintha éle lenne ott a guminak. Amúgy a minta gyárilag a közepén is mély, most meg már ott alig van valami a vízvezetőből. Amúgy ha jól tévedek, akkor ez egy Diablo Rosso.
Nem a motor hanem a használat a fontos.

A sima diablo vagy diablo strad az túrás és viszonylag régi fejlesztés.
Angel jobb mert az újabb nem kopik és tapad.
A dibalo corsa,rosso,rosso II,rosso corsa,supercorsa mind egyre sportosabb de egyre kevesebbet fut el.

Te döntesz mit szeretnél.

Én Michelint veszek.
Cbr 600 f2-re szeretném ,a nevét elmondtam vagy van még valami jelölés ami eldönti túra vagy sport?
A neve alapján.Viszont hogy te mire szánod azt max macskabélből jóslással.
azt hogy tudod megállapítani?
mer a gumi ténylej jó,mármint a futófelület.
Túrás vagy sportos?
Kopásállóság vagy tapadósság?
Ezittakérdés.
ez a fajta
Miért mit érdemes megvenni ha Pirelli diadló.......
Ha csak sima diablo akkor egy kemény túragumi,amin az öregedés már csak rontott.
Szerintetek 2009-es Pirelli Diablót érdemes megvenni év végi?
közel 5mm van rajta középen.még nincs megkopva sem vagy egyenletesen van kopva.
Ne törődj az óraállással, az összes többiben is ennyi km van, csak azokat vissza tekerték 40ezerre.
link
Szerintem érdemes lehet megnézni, az nem olyan sok, ha normálisan karban volt tartva, és nem volt ropira törve. Itt többünk jár már viszonylag sok km-rel, mindenféle gond nélkül.
Sziasztok. 100ezret futott cbr600f4-et (1999) érdemes megnézni és foglalkozni vele? Milyen költségei lehetnek, mennyit mehet még el? Köszönöm
Nem kérdezted.
Bridgestone Battlax Racing 180/640 R17
Dunlop Racing Kr 133 125/55 R17

Teljesen új,használva nem volt.
Áron alul 60.000Ft a szett.
Láttalak ma munka közben.

Nem is mondtad, hogy mit dolgozol.

de most lebuktál