Jaaaaaaa. Szerintem a legjobb kompromisszum egy sport-túra gumi. Legalábbis nekem mindenképp, én pályázni nem járok, túrázok. Illetve amit még figyelembe vettem, hogy esőt bírja rendesen. Így én Pilot Road 4-et vettem rá.
Ennek a guminak a közepe eléggé el van már kopva, szinte már úgy látszik mintha éle lenne ott a guminak. Amúgy a minta gyárilag a közepén is mély, most meg már ott alig van valami a vízvezetőből. Amúgy ha jól tévedek, akkor ez egy Diablo Rosso.
A sima diablo vagy diablo strad az túrás és viszonylag régi fejlesztés.
Angel jobb mert az újabb nem kopik és tapad.
A dibalo corsa,rosso,rosso II,rosso corsa,supercorsa mind egyre sportosabb de egyre kevesebbet fut el.
link
Szerintem érdemes lehet megnézni, az nem olyan sok, ha normálisan karban volt tartva, és nem volt ropira törve. Itt többünk jár már viszonylag sok km-rel, mindenféle gond nélkül.
A sima diablo vagy diablo strad az túrás és viszonylag régi fejlesztés.
Angel jobb mert az újabb nem kopik és tapad.
A dibalo corsa,rosso,rosso II,rosso corsa,supercorsa mind egyre sportosabb de egyre kevesebbet fut el.
Te döntesz mit szeretnél.
Én Michelint veszek.
mer a gumi ténylej jó,mármint a futófelület.
Kopásállóság vagy tapadósság?
Ezittakérdés.
közel 5mm van rajta középen.még nincs megkopva sem vagy egyenletesen van kopva.
Szerintem érdemes lehet megnézni, az nem olyan sok, ha normálisan karban volt tartva, és nem volt ropira törve. Itt többünk jár már viszonylag sok km-rel, mindenféle gond nélkül.
Dunlop Racing Kr 133 125/55 R17
Teljesen új,használva nem volt.
Áron alul 60.000Ft a szett.
Nem is mondtad, hogy mit dolgozol.
de most lebuktál