Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajjaj, de még mennyire :) A franciáknál feljebb kellett kötni a táskát, mert szóltak, hogy túl sokat takar.
Van egy ilyen Lazer sisak eladó a környéken,mint a tiéd.
Milyen, mondanál róla valamit?
Nagyszerű! Köszi az infót!
Az előrejelzést ismerve, majd meglátjuk, ha már közelebbi a dátum.
Egyenlőre mindkét napja jó időt jósolnak
Időjárás fog dönteni a két dátum között.
Akár én benne vagyok mondjuk nekem csak a 13 lenne jó mert 19-20-ra van már túra szervezve Triglavski Szlovénia - Bled - Wörthi-tó
Kacsaszalag ideiglenesen,vagy karcálló fólia ha hosszú távon számítasz a táskára.
Nyeregtáskát még sose próbáltam, de nekem nagyon bizonytalan dolognak tűnik. Az alatt marad festék az út végére?
Megyünk páran Mariazell-re Júliusban nincs kedved csatlakozni? Csak egy vasárnapot szánunk a dologra Július 13 vagy 20. (Zoli32 és langlovag is jön)
Nekem louis-os 15-15 literes nyeregtáskám van bőven elég a tanktáskával meg a 38 literes dobozzal 5 napra két főre 15-85% alrendezésben
Bízz az időben.

Fasza vót a perforált bőrruha és a kesztyűből kicsavart víz kombó.
60 Km/h fölött remegtem a hidegtől.

Az esőruha bezzeg a szálláson pihent.
Na ez az ha csak egy egy napra elugrunk valamerre mint most hétvégén is a tengerre csak az esőruha meg a kabát bélés kitölti a 38L-es dobozt na persze nem préselve hanem lazán
Bazz 2 személyre kellett pakolnunk, nem egyedül mentem. :) Csak a két esőruha elfoglalta majdnem a fél tanktáskát, meg vittük a cordura kabátokba a bélést is, mert nem tudtuk milyen idő lesz fent a hegyekben.
3 nap............

Aszittem egy hét................a nagy ufo dobozba beférsz ha van.
Hegyek vagy tengerpart.
3 napra ennyiben elfértünk. Most még oldaldobozok beszerzésén gondolkodom.
Ez a repsol CB1000r az etalon.Az üléstáska már megvan a nyeregtáskára még gyúrnom kell mert nem eccerű az ára.
Utánfutózz.

Amúgy a dobozolás nem lehet rossz.

De ha az asszont otthon hagyod az a legjobb.
Nalunk is az asszonynak volt ennyi csomag...na de a lenyeg, hogy enis elfertem, o is s meg kenyelmesen is utaztunk
Az biztos,hogy kulfoldon megbuntetnenek erte, de itt romaniaban le sem szarjak ahogy van nekem beturve a rendszam..5 m tavolsagbol mar "latszik" a rendszam.
Most voltam muszakizni a motorral, Egrus kipufogo,semmi papir rola, semmi E betu, rendszam ebben a pozicioban...felult az urge, elvegzett rajta egy egy fektesztet, lefenykepezte a motorszamot, es a vaz szamot, meg lampak mukodese, s kesz is..egy mukkot nem mondott azon kivul hogy 21 eves motornak ilyen kemeny feke hogy lehet?
Én csak a békatalp miatt málháztam egy plusz hengertáskát az üléstáska mögé. És így sem használtam a felét sem a cuccnak.
Mi is úgy néz ki motorral megyünk nyaralni, 1 hét, sátrazás, egyelőre ötletem sincs, hogy fogok mindent felmálázni a motorra. :D