Na ez az ha csak egy egy napra elugrunk valamerre mint most hétvégén is a tengerre csak az esőruha meg a kabát bélés kitölti a 38L-es dobozt na persze nem préselve hanem lazán
Bazz 2 személyre kellett pakolnunk, nem egyedül mentem. :) Csak a két esőruha elfoglalta majdnem a fél tanktáskát, meg vittük a cordura kabátokba a bélést is, mert nem tudtuk milyen idő lesz fent a hegyekben.
Az biztos,hogy kulfoldon megbuntetnenek erte, de itt romaniaban le sem szarjak ahogy van nekem beturve a rendszam..5 m tavolsagbol mar "latszik" a rendszam.
Most voltam muszakizni a motorral, Egrus kipufogo,semmi papir rola, semmi E betu, rendszam ebben a pozicioban...felult az urge, elvegzett rajta egy egy fektesztet, lefenykepezte a motorszamot, es a vaz szamot, meg lampak mukodese, s kesz is..egy mukkot nem mondott azon kivul hogy 21 eves motornak ilyen kemeny feke hogy lehet?
Milyen, mondanál róla valamit?
Fasza vót a perforált bőrruha és a kesztyűből kicsavart víz kombó.
60 Km/h fölött remegtem a hidegtől.
Az esőruha bezzeg a szálláson pihent.
Aszittem egy hét................a nagy ufo dobozba beférsz ha van.
Hegyek vagy tengerpart.
Amúgy a dobozolás nem lehet rossz.
De ha az asszont otthon hagyod az a legjobb.
Most voltam muszakizni a motorral, Egrus kipufogo,semmi papir rola, semmi E betu, rendszam ebben a pozicioban...felult az urge, elvegzett rajta egy egy fektesztet, lefenykepezte a motorszamot, es a vaz szamot, meg lampak mukodese, s kesz is..egy mukkot nem mondott azon kivul hogy 21 eves motornak ilyen kemeny feke hogy lehet?