Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Amióta megvan a motorom tapasztalom, hogy megjelenik egy-két csepp olaj alatta ha áll. Letakarítottam az alját amennyire tudtam és úgy tűnik, hogy a váltókar tövénél szivárog. Tudtok valami cikkszámot, típust,akármit ehhez a gumigyűrűhöz hogy tudjak rendelni? A service manual csak annyit ír, hogy oil seal, így ebből nem tudok kiindulni.
Köszönöm
Nem az imo a gyújtáskapcsolón van
Sziasztok!
Budapestieket kérdezném, h ki tud jó helyet ahol gumit lehet cseréltetni?
erről lemaradtam, de engedd meg hogy asztakurva...
legalább pozitívan jössz ki belőle? én azért kiszednék belőlük valami nem vagyoni kár után kártérítést.. remélem jó az ügyvéded!
CBR 600 F4 -hez keresek sérülésmentes fekete benzintankot.
2000-res évjárat, karburátoros.
Apró karcok nem érdekelnek, de horpadt ne legyen.
Benzincsap, tanksapka, egyéb sallangok sem kellenek van egy sérült tankom arról át tudok szerelni mindent.
Ha javítani, fényezni kell akkor nem jó, mert akkor olcsóbb megjavíttatni a sajátom.
Ha tudtok bontót ahol érdemes rákérdezni az is jöhet.
Gugliztam, de nem nagyon jártam sikerrel.
Sziasztok! Tud valaki eladó f4 műszerfalat? A karbis verzióhoz kellene, az órák......remélem az immo nem abban van...
Idézőjelbe végre valami jól végződik
Srácok!
Lezárult az aknafedős esetem, fizetett a biztosító, megvan a gyanúsított az ügyben, akitől kártérítést igényelhettem, ha megfizeti akkor az ügyészség nem emel vádat ellene közúti veszélyeztetés gyanúja miatt.
Örülök, hogy lezárult az ügy kb. a biztosító kb 2 hónapot ült az ügyön, és március 20 körül történt a baleset.
Egyszerű a válaszom: Nem láttam őket.
Ahonnan kifordultam balra, ők szemből érkeztek és jobbra fordultak ki, de annyival később értek a kereszteződésbe, hogy nem láttam őket.
Amikor kifordultak a főútra, akkor már előztem...
10.000 az alja a záróvonalas műveleteknek.
mondjuk ha mögötted mentek, akkor minek előztél szabálytalanul? :)
(megvárhattad volna az első szabályos lehetőséget)

egyébként meg lehettek volna jobb fejek, például kisebb számokkal...
Turbós Yetivel voltak, nem mertem kekeckedni.
Meg amúgy is 10 m mögöttem jöttek, szóval rendszámomat látták, délután már otthon vártak volna, és megzsanetteztek volna.
nem!
Minek álltál meg?
A rend éber őrei rajtakaptak, amint egy 40-el csordogáló 1423 éves 80 as ódit megelőztem lakotton kívül záróvonal átlépésével.
Gecrie kormolt, nem akartam szívni a gázt mögötte
Ezzel értékelték
Már nem találom, hogy hol találtam :)
Én is meggugliztam, és láttam, hogy erről lenne szó, ezért küldtem el nektek.
Köszönöm nektek:)
Hello!Nekem van!
http://www.colorrite.com/produ...

na és meg iz is bizonyítja hogy ez a festék kell hozzá

https://www.pyramid-plastics.c...
Tessék í színkódhoz tartozó képek

https://www.google.hu/search?q...
Ezt honnét szedted,mármint a színkódot?
jó fej vagy,neten találtam a képet:)
én 1 hete pénteken motoroztam vele a hungaroringen és csak emiatt nem mentem most pénteken is tréningre, dolgoztam..
akárki mással is megtörténhetett volna, ráadásul ő volt a legrutinosabb aznap azon az úton, mégsem tudta elkerülni..

vigyázzatok magatokra!
tegnap láttam egy F4-es hölgyet a kistarcsai benzinkúton végre egy motoros csaj és F4i-vel
Meg kell nézni az ülés alatt a plaketten.
Ha minden igaz:
R101CU Candy Glory Red