Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem mivel 90% utazási kedvezményem van és bkv-n meg 100%-ban ingyen utazok
Ugyanis hallássérült vagyok de azért elég jól tudok kommunikálni.ezért megkaptam a SINOSZ tagságot...
Üdv.:Ády
Nem kerestelek
Minden nap olvasom a topicot. Gyere nézelődj, de ugy sokkal többe kerül.
Te jó ég.
Igaza van az ismerősödnek! Felborul a gázcsere, szívó-kipufogó gázoszlopok akusztikája. Továbbá a vezérműtengely nyitási-zárási ideje is a gyári szívó-kipufogó rendszerhez van optimalizálva.
Hali Atix83!
Látom megtaláltál itt
Az az igazság hogy én szeretem megnézni is amit megveszek,ebben olyan vagyok mint Burt Munro
Szia!
Ugyan nem CBR-en, de nekem is MIVV dobom van, és csak ajánlani tudom. Ilyen a dob (csak nem slip-on, hanem csavaros) és ilyen a hangja.
Az innyektoroshoz' nem értek, de a karbisat az új dobhoz szokás karburálni.
Naponta postázok....
Sziasztok !

Kipufogó vásárlás előtt állok , MIVV GP-t és MIVV SUONO-t nézegettem , ha lecserélem a gyári dobot valamelyikre akkor kell állítani a gyújtáson ? Egyik ismerősöm azt mondta , hogy nem tesz jót neki a sport dob mivel a gyújtás a gyárira van hangolva . Érdemes beszerezni egy power commander-t hozzá ?
Esetleg tudtok ajánlani még kipufogó dobot ? Valami jó hangot szeretnék a gépnek
Hali!
Kösz H3nyo a segítséget
Kicsit messze van de majd meglátjuk mennyiért adja el.
Szívesen
Nem nem, egy másik mociba kell.....nem bírta a felvonulást, vissza érve a kapuba adta meg magát a műszerfal, de hogy mitől az rejtély.....
Azt hittem a Zsoltinak kell hogy összetörte.
Köszi szépen a segítséget! Már csak műszerfal kell, mert elégett benne valami vezeték egy felvonulás során....most szívja az akkut, meg nem mutat semmit...
szevasztok fórumlakók!
Szeretném megkérdezni Tőletek hogy nincs valakinek elfekvőben F4i első lámpa?törött sérült is jó mivel nekem igazából a froncsor kéne...Segítsetek légyszi nézzetek ti is körül van-e valakinek elfekvőben....
Üdv:Ády
Köszönöm a segítsèget
2db - 6204
Én kétoldali műanyag porvédős koyo-t tettem bele a gyári is olyan volt
http://www.lodixtrade.hu/webar...
Köszi átnézem a rajzokat, egyelőre nem találom azt ami nekem kéne.
Szoval akkor Magyar honban "csak" 2 honapot kellet varni a fizetesig..a fizetes banki atutalassal tortent? Csak kivancsi vagyok mert ,nekem Marosvasarhelyen (romania) majus 8-kan volt balestem( kinyitottak az kocsiajtot elottem,s fentakadtam rajta) es meg mindig huzza nyuzza a taknyot a biztosito azota,annak ellenere is, hogy az iparos nagy immel ammal a rendorsegnel s a biztositonal is elismerte, hogy az o hibaja miatt tortent az egesz dolog..urom az oromben, hogy legalabb neked sikerult egyenesbe jonnod akkor
Ha esetleg valakit érdekel a f4i kipufogóm elcserélem egy ilyen dobozra.
http://olx.hu/hirdetes/motoros...
Üdv
Megtudja valaki mondani, hogy CBR 600F4 motornak milyen mèrtűek a hátsókerèk csapágyai ?
azért zárójelben tegyük hozzá, hogy "azért tart itt ez az ország", mert a valakinek a főnöke megteheti hogy anyagi megfontolásból nem megfelelően végezze el a rábízott munkát.
ha az ellopott aknafedél pótlása 100e, akkor annyiért kell pótolni. egy normális országban nincs olyan hogy erre a keret 20e, mert ha ebből baleset lesz akkor valaki _börtönbe_ megy. meg sem merik kockáztatni az ilyen kókány melót normális helyeken.

de itthon simán elvállal mindenki minden melót szarér hugyért, elvégzi a kókler munkát és utána mutogat a másikra jó esetben, rossz esetben bedönti a céget és nem lehet senkit felelősségre vonni...

megjegyzés vége.
Mivel nem félek összekoszolni a kezem, így megjavítottam magamnak, és amit a biztosító fizet ott van egy kis plusz.
A művezető felé aki kiadta a javítási utasítást élnem kellett kárpótlási igénnyel ami a "személyemet ért sérelmekre irányul" egy bírságnyi összeget kértem, mivel az ő kezét is megkötötte a cége, milyen összeget költhet egy ellopott aknafedél pótlására.
Azért is írom az élnem kelletett úgy hogy kell, mert csak így nem megy bíróságra az ügy, és "megússza" ennyivel, és én is elfelejthetem ezt az ügyet.
Ja az lemaradt,hogy 95-ös F3.