Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok ennek a vasnak honnét lehet megtudni a szín kódját?
A télen ilyenre szeretném festetni a vasat.
Ha lehet bármit is mondani ilyenkor, akkor én azt tanácsolom, hogy a határt a vakmerőség és a túlzott aggodalom között fèlúton húzzátok meg, mert egyik sem vezet jóra. Előbbivel olyan szituba is belementek, ami az adott tudáshoz képest sok, míg utóbbival olyat sem sikerül megoldani, ami egyébként menne.
Ezt Dénes belesetétől függetlenül mondom,mert ő arról nem tehetett.

vigyázzatok magatokra
Nagyon sajnálom őt annak ellenére,hogy nem ismertem! Minden motorosért kár! Őszinte együttérzéssel gondolok a családjára.
Nagyon szomorú. Én pont tegnap ismertem meg a Kakucs ringen, egész nap együtt motoroztunk. Őszinte részvétem a családjának.
ismertem, tanított is motorozni és mentem már vele párban azon az útszakaszon ahol történt, pont egy tesztmotor.hu tréning után hazafelé Kakucsról...

nincs sok motoros ismerősöm, és ő az első akit valamennyire ismertem de elment.. nagyon sajnálom :(
Elhunyt Molnár Dénes alias DannyM, a tesztmotor újságírója.
R.I.P.

link
Köszi az infót...
biztos hogy nem!
A spirál rúgó mérete vajon megegyezhet?
Nem egyezik a kettő!
F3 41mm
F4 43mm
Hellotok!

Nincs vkinek véletlen sérült f4 első teló. Az se baj ha nagyon görbe csak egy spirál rúgó kellene belőle.
Még egy kérdésem lenne F3 és az F4 teló véletlen nem egyeznek?
Üdv:boni
hála istennek,ezt az egyet utálom benne,amúgy imádom.
Az bizony jó lenne! Én biztosan megyek a hetedikén kezdődő héten valamelyik nap.
Ülést le kell venned hozzá, szóval farokidomokat is, oldala maradhat
Oké srácok, akkor még előtte egy héttel pontosítunk, eddig nekem jó a feldobott időpont, remélem nem jön közbe semmi.
Jelentem én is az vagyok. Csak CBR helyett már VFR-en jófejeskedem.

Akkor osztrák 1 napos gurulás Július 13 vagy Július 20 időjárás függvényében.
Ja.
Rendben. Besatírozom a naptárba, hogy FOGLALT.
Meg egy Kakucs ringezést is megtervezhetnénk egy hétköznapra megint.
Múltkor csak nalim8-al tudtunk egyeztetni, jó lenne már több fórumossal is találkozni. Akikkel eddig innen összefutottam mind jó fejek voltak
13 vagy 20 idojaras fuggvenyeben.
A titok a koran keles es a redbull.
Tizre hazaertunk livornobol ugy hogy egy ora volt mig visszadtak a palyadijbol.
Nekem vasárnap is oké. 13, 20 vagy 27?
Na alakul ez, már hárman vagyunk. :) Neked elég közel van a határ.
Hetkoznap meg rosszabb.egesz nyaron nuku sehova vasarnap kivetelevel az olasz buli miatt.
Nekem hétvégén bármelyik nap, ha hétköznap mennénk, akkor meg veszek ki szabadságot.