Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kivett betétnél is nyikorog toláskor a csapágy ha nem akkor a betét hozzáért a tárcsához,meg kell pucolni a dugókat a rátapadt fékportól.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, h valami nyikorog a paripa elejénél...sztetek? A fék lehet vagy inkább a kerékcsapágy? Akkor hallom amikor lassan gurulok vagy tolom!
Valakinek nincs F3-hoz a gyárinál magasabb eladó jó állapotú plexije?
Sajnos már nincs meg,kb 1 hónapja megvették ! üdv.
Köszi!
Az attól függ. Erősen használatfüggő. Én 40.000-nél dobtam le a gyári láncot, de ki lehet nyírni sokkal rövidebb idő alatt is

Fújogassad, ha nagyon retek pucold meg, de azt sem kell túlzásba vinni

Szerintem még egy darabig nem kell cserélned
Hali!
Szeretném megkérdezni hogy az első lámpát mennyiért passzolod el?mivel az enyém ráadásul illetve annak ellenére hogy megcsináltam fordítva van rajta a tompított és a reflektor,ami azt jelenti hogy angol az a köcsög lámpa és rohadtul nem oda világít ahova kéne...hacsak nem a szembe sávban közlekedek ami jelen körülmények között nem csak nem normális de egyenesen életveszélyes...
Enyémben szerintem még a gyári van, 7.800km-el vettem a gépet, szóval gondolom addig nem cseréltek.

Most van benne 32-33e és már lassan csere érett a szakaszos nyúlása miatt.
Nekem van két db félig elkopott, kivettem amíg még lehetett.Ha kell odaadom, amikor legközelebb megyek Fehérvárra, talán hétvégén.
Hello nalim8 !
Az enyémen még a gyári lánc van 14 000 km -el,s még mindig a NEW feliratú rublikában van ! Mennyit megy el még kb ? üdv.
Segítséget szeretnék kérni elsősorban F4i tulajoktól. Valaki meg tudná nekem mérni, hogy a lábtartó alján található "koptató csavar" milyen hosszú? Sajnos nekem az egyik hiányzott, a másikat meg olyan jól elpakoltam, hogy nem találom . Szeretném pótolni őket, de kellene hossz méret. Esetleg nincs valakinek elfekvőben 2 db?
Mindenképp.

Ha elmegy 30-at (és miért ne menne el) már megérte. A ZVM-X majdnem a duplája árban. Inkább veszek láncot 30.000-ként...
Köszi az infókat. Ment a mail....
Dobj egy emailt. Van minden.

link
ZVMX-et raktam fel. Kíváncsi leszek a különbségre. Nekem VX volt előtte. Mentem vele 21 000 km-t meg az előző tulaj nem tom mennyit mehetett de most a végén már eléggé szakaszosan volt megnyúlva. Majd ha lefutotta magát írd meg végül is hány km-t bírt ki.
Hát sajnos,nem is megy úgy a honda ahogy a kawám szaladt.
Lucas fekkel jar valaki? Rendeltem elore is hatra is 60€ ert szintereset. Jo ez ennyiert vagy kuldjem vissza? Eddig EBC volt az tetszett, de most elkopott.
Csak egy ötlet: aki egy kicsit spórolni akar a láncon, nyugodtan megveheti DID-ből a VX-et is, lassan 20.000-t megyek vele, és semmi baja, szóval nem fog elszakadni menet közben.

Pityu, te meg különösen, amúgy sem vagy az a teligázon driftelő típus
Az furcsa mert az ehhez való összekötőt tágítani kellet a mivv dobhoz 55mm re
54 mm :)
azt hiszem 45mm ert mértem
Hmm, mekkora csőre csúszik rá a te dobod? Lehet érdekelne főleg ha jó lenne az én összekötőmre. Nekem 52mm az összekötócsövem külső átmérője.
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben f4i első lámpa froncsor rész, mert az enyém angol és rohadtul nem oda világít ahova kéne.Törött lámpa is jó csak a froncsor rész ne legyen sérült.olyan sérült lámpa is jó aminek csak az üvege van megsérülve vagy törve de a lámpatest még jó.Légyszi szóljon akinek van eladóban.
Sziasztok.2001-es hornethez kellene első sárvédő,a szin az mindegy,és hásó rúgós tag.aki tud az legyen szives írjon.