Az lenne a kérdésem, h valami nyikorog a paripa elejénél...sztetek? A fék lehet vagy inkább a kerékcsapágy? Akkor hallom amikor lassan gurulok vagy tolom!
Hali!
Szeretném megkérdezni hogy az első lámpát mennyiért passzolod el?mivel az enyém ráadásul illetve annak ellenére hogy megcsináltam fordítva van rajta a tompított és a reflektor,ami azt jelenti hogy angol az a köcsög lámpa és rohadtul nem oda világít ahova kéne...hacsak nem a szembe sávban közlekedek ami jelen körülmények között nem csak nem normális de egyenesen életveszélyes...
Segítséget szeretnék kérni elsősorban F4i tulajoktól. Valaki meg tudná nekem mérni, hogy a lábtartó alján található "koptató csavar" milyen hosszú? Sajnos nekem az egyik hiányzott, a másikat meg olyan jól elpakoltam, hogy nem találom . Szeretném pótolni őket, de kellene hossz méret. Esetleg nincs valakinek elfekvőben 2 db?
ZVMX-et raktam fel. Kíváncsi leszek a különbségre. Nekem VX volt előtte. Mentem vele 21 000 km-t meg az előző tulaj nem tom mennyit mehetett de most a végén már eléggé szakaszosan volt megnyúlva. Majd ha lefutotta magát írd meg végül is hány km-t bírt ki.
Lucas fekkel jar valaki? Rendeltem elore is hatra is 60€ ert szintereset. Jo ez ennyiert vagy kuldjem vissza? Eddig EBC volt az tetszett, de most elkopott.
Csak egy ötlet: aki egy kicsit spórolni akar a láncon, nyugodtan megveheti DID-ből a VX-et is, lassan 20.000-t megyek vele, és semmi baja, szóval nem fog elszakadni menet közben.
Pityu, te meg különösen, amúgy sem vagy az a teligázon driftelő típus
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben f4i első lámpa froncsor rész, mert az enyém angol és rohadtul nem oda világít ahova kéne.Törött lámpa is jó csak a froncsor rész ne legyen sérült.olyan sérült lámpa is jó aminek csak az üvege van megsérülve vagy törve de a lámpatest még jó.Légyszi szóljon akinek van eladóban.
Az lenne a kérdésem, h valami nyikorog a paripa elejénél...sztetek? A fék lehet vagy inkább a kerékcsapágy? Akkor hallom amikor lassan gurulok vagy tolom!
Fújogassad, ha nagyon retek pucold meg, de azt sem kell túlzásba vinni
Szerintem még egy darabig nem kell cserélned
Szeretném megkérdezni hogy az első lámpát mennyiért passzolod el?mivel az enyém ráadásul illetve annak ellenére hogy megcsináltam fordítva van rajta a tompított és a reflektor,ami azt jelenti hogy angol az a köcsög lámpa és rohadtul nem oda világít ahova kéne...hacsak nem a szembe sávban közlekedek ami jelen körülmények között nem csak nem normális de egyenesen életveszélyes...
Most van benne 32-33e és már lassan csere érett a szakaszos nyúlása miatt.
Az enyémen még a gyári lánc van 14 000 km -el,s még mindig a NEW feliratú rublikában van ! Mennyit megy el még kb ? üdv.
Ha elmegy 30-at (és miért ne menne el) már megérte. A ZVM-X majdnem a duplája árban. Inkább veszek láncot 30.000-ként...
link
Pityu, te meg különösen, amúgy sem vagy az a teligázon driftelő típus
Van valakinek elfekvőben f4i első lámpa froncsor rész, mert az enyém angol és rohadtul nem oda világít ahova kéne.Törött lámpa is jó csak a froncsor rész ne legyen sérült.olyan sérült lámpa is jó aminek csak az üvege van megsérülve vagy törve de a lámpatest még jó.Légyszi szóljon akinek van eladóban.