Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nekem furcsa!kocsinál is vissza tolom a helyére és úgy húzom ki csak ugye ott nem kell tekerni.
Na megegyszer: a nivo palcat nem tekered be! Valaki segit egyenesben tartani a motort es te csak betolod a helyere a nivopalcat majd kihuzod es ennyi. Legyen persze tiszta.
Nem.Csak belelök nem visszateker.
kiteker beletölt az olaj visszateker vár kiteker megnéz?
nem mindegy hogy vissza teker vagy belerak,pont 1 nívónyi különbség azért kérdeztem.
Nem.
Kiteker,letorol,visszarak,var,kihuz,megnez,orul,visszacsavar.
Ke
reken egyenesen allva mintha mennel.
En tul vagyok a 2. Feszito cseren sk.

Azt a sok szart leszedni a melo amig eljutsz a szelepfedelig.
Deltol hatig csinaltuk es naked.
Saját sztori.

Gsx-r 600. Szerelőnél volt. Ott lett hagyva. Lánc, olaj stb csere.

Mentünk érte és geci kicserélték a fék és kuplungkart. Levették a gyárit és áttették egy törött motorra amit el akartak adni. Nekünk meg felraktak egy olyat amiről le volt törve a gömb a végéről. flexel vagy nem tudom mivel meg le volt kerekítve.

És ez ismerős szerelő volt...
és tagadta... mi emlékszünk rosszul...

Na mind1. Lényeg a lényeg, hogy azóta nem hagyom ott sehol a motort.
de nem kell betekerni a helyére?
Igen. Azaz csak betolva es kihuzva latod a szintet.
Azt hogy érted hogy nem becsavarva?csak ejtsem bele?
Sok igazság van benne.

Én végigjártam az utat. Mikor új volt a motor: márkaszervíz.
Garancia után: szakszervíz. Mikor a szerelőm otthagyta a szakszervízt, mert nem fizették meg, mentem vele, úgyhogy jelenleg "helyi motorszerelő szaki"

sk-ba azért nem csúszok le
Aha. Motor egyenesen tartva leallitas utan par perc es nem becsavarva.
Ez jó, azért felismertem magunkat
Srácok a nívó pálcán így van a minimum maximum?
Helló!

Kereske F4i-hez első telót v csak krómszárat, első sárvédőt, fejidom, lámpa akár búratörött is jó, fejidom tartó konzolt.

Üdv: boni
Igen, ráér 15.-e után. Ha megtennéd, megköszönném!
"Illa berek, nádak, erek,
a motorosok jó emberek!"
Kár, hogy nem találkoztunk. Már várt az ebéd, én meg szeretem a hasam. De remélem a következő kakucsi vagy kecsóringi tréningen összefutunk. Apropó: nemsokára megint olajcserém lesz. Kb. 2000 km múlva (két hónap)
Igen, én vagyok az. Egy lesifotós elkapott.
VasziCBR! Van egy eladó BT016-pro első gumim 250km-t futott (nem pályán).Eredeti számlával, korrekt áron! Ha èrdekel,tel:0620 986 7129
EBC. Nekem az AP hidegen nyikorog. Másik motornál is csinálta.
Nekem AP Racing Sinter van most bent. Előtte nem tom milyen volt azzal vettem a gépet de betét csere után sokkal jobb lett a fékem. Én csak ajánlani tudom.
Nincs elszíneződve ,csinálok majd képeket de egy betét cserét lehet megejtek:)
Milyen betétet javasoltok?