Hát most nem sokat akarok költeni,mert most kicsit kevesebb a pénzem,de az lenne a lényeg bírja a dolgokat,eddig shox knight kesztyűm volt most kezdet lyukadni pár évet kibírt szerettem de most már másik kell.Még a kelemotornál a wintex kesztyűket nézegettem hasonló árban van de azt ismerem legalább,csak nem nagyon járok pesten ha meg meg rendelem le hozzák ha nem jó küldhetem vissza.
Figyelj van olyan ember aki baszik mindenre,van aki félig figyel a dolgokra,én meg szőrszál hasogató vagyok,sajnálom nem tehetek róla ha ilyen vagyok,minden ember különböző és ez így jó.
Én el hiszem hogy kapja az ember az ívet,csak én nem ehhez az ívhez vagyok szokva,pedig életem során bejártam már pár fórumot.Férfi vagyok én is de valahogy nem bírom ezt az igazi férfis ugratás dolgot.
Ezzel most mire céloztál?Hogy majom vagyok vagy mi?Nem sértődésből írom de kezdem unni hogy akárki akármit csinál mindig én leszek a cikizés tárgya így pityu úgy pityu miért nem szakadtok már le erről,mindenkinek van hibája ,nektek is,nekem az hogy igényes vagyok a motoromra féltem tudom anno írogattam hogy itt repedés ott karc de ezért még nem érdemlem hogy folyton én legyek a cikizés tárgya..
tudom ez nem az a topik, de először nektek dobnám fel, hátha érdekel valakit!
feleslegessé vált Continental Sportattack hátsó gumi 180/55 eladó, minta kb 4mm középen. Javítva nem volt, szerintem 2 lájtos szezont még kibír. A szélén a minta szinte gyári, bár volt pályán használva párszor.
DOT CP8E B5MV 4810
Csak rágjátok egymást mint a mókusok.....
Ilyen jelet akartam, bocsi
Spidi STS-R
Itt vannak a kesztyűk
http://www.kelomotor.hu/keszty...
közülük is a Wintex Driver kesztyű a legszinpatikusabb.
Fórumon néha kapja az ember az ívet, ezt vagy megszoksz, vagy megszöksz...
Engem egyébkénk ha zavar vagy picit idegesít, hogy tök érthető dolgolat nekiållsz megmagyarázni.
Aksi dilemma stb. De nem azzal van a baj, hogy megkérdezed hanem, hogy utána rugózol.
feleslegessé vált Continental Sportattack hátsó gumi 180/55 eladó, minta kb 4mm középen. Javítva nem volt, szerintem 2 lájtos szezont még kibír. A szélén a minta szinte gyári, bár volt pályán használva párszor.
DOT CP8E B5MV 4810
12000-re gondoltam. Kell valakinek?
Átállítom a szorzódat :-D
megyek kipróbálom a ragacs gumit.
most tapadnia kell.
mondjuk kakucson az mz-k is kerülgettek.