Fel raktam nemrég egy videót egy honda cbr600f4i fs motorról és beindították és melegedett ezt írta egy srác a videó alá "Egy perc után már sírva könyörögtem azért, hogy visszatold a szívatót."
Injektoros F4 tulajoktól kérdezném, hogy amikor elindítjátok a hideg motort akkor a fordulatszám mennyire emelkedik meg? Azért kérdem, mert nekem kb. alapjáraton indul a motor és nem tapasztalom, hogy az autómata szivató működne. Lehet nem is kellene, mert eddig mindig jó idő volt indításnál, meg garázsban van a gép ahol, kb. 17°C volt a leghidegebb hőmérséklet mióta megvan a gép. Ha jól tudom 2-3000-es fordulat normális ezeknél a mociknál.
Ismer valaki műanyagost Budapesten? Az ülés alatti melletti egyik idom bepattintos része el van törve és ugyan összegányolták valami ragasztópisztolyos megoldással de el is engedett már. Kéne valami szakember hozzá...
Nyugodtan írhatod,biztos szerencsés vagy,bár itt a fórumon pár napja írták hogy a mai gyártmányok semmit sem érnek.Nekem nincs szerencsém de már nem is érdekel meg vagyok magam is oszt jó.
ez tuti, mert újkora óta így csinálja nekem.
(meg amit én mondok, az mindig frankó
Hát ő anyád
teljesen máshogy lehet kigyorsítani vele.
Végre odalehet tekerni neki
--
kénytelen voltam tankolni ilyen noname envi kúton mert kurva üres volt a gép. 1,4ról felment az alapjárat 2ezerre.
csak keveset tankoltam így megálltam a mol kúton tankolni. beállt 1,5re az alapjárat.
furcsa
és nincs igazad
na pá
Egyébként a fasz egyik oldalán állok így is
A másik meg ha a nők nem kellenek de a fiúk se nem tudom hallottál e már az aszexuálisról.Bár az sem vagyok,lehet ufo vagyok
neked nem ezért gondoltam, hogy a fasz másik végén szeretsz állni