Üdv Uraim!
Most vettem egy gépet,CBR 600 F2 azt hiszem!
2 kérdésben kérném a segítségeteket:
1. hol találhato a motorszám / nehogy az eredetvizsgán szétszedjék a gépet /
2. milyen olaj a legjobb ezekbe a gépekbe?
A válaszokat előre is köszönöm:
Semmi vész. Legközelebb sértõdés helyett Te is nevess velünk.
Ja, és nem vagyok langyi. Aki a képeim között a motoron ül, õ sem langyi. "Buzgárokban soha ne bízz!"
Givi monorack 252f néven keresd
Azt írja Honda CBR600F (99-08) szóval F4 és F4i ugyanaz
Ehhez még kell egy platni meg egy doboz, mert ez csak a két csupasz kar.
Nekem van eladó, sima f4-ről szedtem le, három dobozos, három dobozzal, szerintem f4i-re is jó.
Givi hátsó doboztartó karok platnival, de doboz nélkül: 36ezer, épp ma kérdeztem meg a hondánál.
Kézbevéve látszik egy-két elemen hogy házilagos de felszerelve nem csúnya.
Gyári hátsó index nem fér el alatta csak a (kínai) mini index, vagy az oldalsó platnikat le kell szerelni róla.
Dobozok sem makulátlanok.
Viszont negyvenért odaadom az egészet.
Helló, A Givi PL169 való rá, de nem nagyon lehet itthon már kapni. Van egy srác azt hiszem Makón aki készít doboztartókat. Elvileg van mintája a CBR600F4i-re, tehát akár postán is el tudja küldeni. Azt írák szépen dolgozik. Tóth-Pál Péter Motorzz.hu-n megtalálod a telefonszámát is a csomagtartó fórumon.
Nem akartam Pityut osztani, csak felhívtam a figyelmét egy vicces elírásra.
Velem is fordult már elő ilyen. Én égtájakat kevertem össze. Felhívták rá a figyelmemet hasonló módon, mint én most Pityunak, és jót nevettem magamon.
Üdv! 2006-os f4-re keresek oldaldoboz tartó konzolt. Sajnos sehol nem találok és azt az infót kaptam, hogy erre a típusra nem is gyártanak. Tud esetleg vki eladót vagy infót, hogy milyen konzol lehet kompatibilis? Köszi!
Most vettem egy gépet,CBR 600 F2 azt hiszem!
2 kérdésben kérném a segítségeteket:
1. hol találhato a motorszám / nehogy az eredetvizsgán szétszedjék a gépet /
2. milyen olaj a legjobb ezekbe a gépekbe?
A válaszokat előre is köszönöm: