Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát gondolkoztam rajta keveset-sokat....de most se keret...se kedv nincs!Marad az Aprilia....megint szerelmes lettem
wowowow, ma voltam kecskeméti hondánál, 620 az új idomos cbr :OOooo
És mi lesz az XT-vel? Vagy lemondtál róla?
És még adtak volna mellé egy lazer sisakot 25ezres kategória meg szereztünk volna dobot a szalonnal rá!Meg stb stb....de inkább az AF1
Hát jah.460-ba adtam el,télleg nagyon kis pöpec gép volt,sose volt vele gondom
600-ért megkellett volna venned amúgy meg árában adja szerintem, persze ehhez megkellene nézni kipróbálni stb. Itt minden ft számít. Ha valaki sokalja és megakarja venni az alkudjon, ha meg nem lehet alkudozni vele, akkor meg vagy keresel másikat jobb árban, vagy belemész és megveszed. Szerintem ennyi.
Szerintem se dölj be neki,nem ér ez ennyit.Vannak sokkal jobbak!
tényleg picit magas az ára.
Az ilyen ajándék hátsógumis trükköknek meg ne dőlj be, erre a gépre semmi pénz egy gumi egy nagyobb géphez képest.
Coldf és van vár vmi fejlemény?Mikor akarod elhozni?
Szerintem ez nem gyengén drága....nekem az újat adták volna szalonból 600ért....0km el....
Szerencse, nekem ő a jelöltem :)
Neeem!
jah bocs, nem vagyok buzi, hogy becézgetem csak állatira odavagyok most!
cíberecske!
Kösz! Imádom a picit!
Gratula!
adatlap
Milyen moci
Megvan a moci!

Bejön nagyon, vittem egy körre a picit! De csak óvatosan...
épp ezt akartam kérdezni (milyen márka)
Ja és Continental
Sziasztok felkerültek az új gumik a motorra Először még kétségeim voltak vele de mostmár elmúltak mert bitang jól tapad, ugyan úgy veszi magát első kerékre és semmiféle bemelegítés nélkül leteszem lábtartóig És az ára még jobb mint a tapadása: a 2 gumi volt 13 e Ft
Üdv!

Valószínű én is csatlakozok hozzátok idén :)

Amúgy eladó egy Yamaha TZR 2004, ha valakit érdekel írjon :(
Oké, a legjobb vasárnap lenne! Sajnos szombat elég huzos és akkor is csak este érek rá!