Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szokott itt lenni mz kupa futam, meg edzés is. Egyébb motoros csapatok azért nem szoktak még ide, mert eddig nagyon rossz volt a 30 éves aszfalt rajta, de tavaly kicserélék a teljes burkolatot, nagyon facca, 5 fokban is tapad. Mehetsz ide motorozni egyeztetés után privát, vagy csapatosan, fél nap 3 rugó, egész nap 5. Ha több hasomszűrű motorossal akarsz menni, dumáld rá a haverokat, jó móka.
értem köszi de amugy szoktak mocisok is mennni ezena pályán mármint többen?
Bocsika, a helyi emos azRocky:)

http://www.karting-hungary.com...
itt vannak információk.
A pályával előzetesen egyeztetni kell, ha az ember motorozni akar, merth a gokartverenyvan, akkor nyilván nem lehet bemenni motorozni.
emzoli akart lenni bocsee lol
emozoli ez a pálya mere van kecskeméten hol?és ide mtoorosok is jöhetnek ?mármint igy is van verseny?
Az is vidámpark, csak kevés a nő, a cigány, meg a zsebes:)
jaja, csak vágod... ha azt hallja az átlagember hogy gokartpálya akkor azonnal azokra a kis gumival körberakott vidámpark-gokartpályákra gondol
nem vagyok egy gokartos szaki,de úgy rémlik,mintha a emzetküzigokartversenyre is alkalmas pálya az mintha minima 900 méter hoszú, és legalább 7 méter széle kell hogy legyen, szóval nem baj, hogy gokartpálya. Mellesleg kakucs is az:)
Betettem már többször is a kecsóringet is, és a trükkös brezovát is. A kecsóring talán kicsit keskenyebb mint kakucs, de egy kanyarban simán elfér három motor, bizonyxíték ere, hogy amikor ott voltunk(cimcony) rendszeresen egyszerre kívül -belül előzgettek minket az mz-sek, és bőven elfértünk. A pálya így szemtre nem tűnik től izgisnek, belülről viszont igen érdekes. A képeken látni,hogy elég széles a pálya, a középső képen belül Pedróza,kivül meg valami fakezü(én:) lehet látni, hogy simán befért volna még kettük közé akár egy oldalkocsis ural is:)
de annak úgy semmi értelme! Végre megmutathatnánk hogy a kisCBR milyen gizda pályagép erre meg VFR-rel akarsz jönni
Hello
Engem is érdekelne ez a rs-cbr tali csak én most érettségizem, de majd megláttjuk! Meg lehet akkor már nem cbr-em lesz hanem vfr-em!
te tudsz benyomni képet erről hogy hogy is kéne elképzelni? mert az én fejemben a gokartpálya egy rohadt rövid keskeny gumikból kirakott pálya :D de valszeg csak én vagyok lemaradva
Hát én nemtudok kecskeréten másik pályát, a köznyelv a kecskeméti gokartstadiont hívja "kecsóring" nek. A pályát majdnem felszántották, és eladták tecsónak, vagy ocsmánynak, vagy zombinak, pontosan nemtom, mindenesetre egy lelkes gokartos figura megvette, és azzal indított, hogy letúratta a teljes páyláról a döglött aszfaltot, és felhuzatott rá egy nagyon jól tapadó vatta uj réteget. A stedion többi része, egyelőre olyan lerohadt állapotban van, amilyenben volt, de a fickó tervezi a teljes felújítást. Régebben volt ott profi idémérőkészülék, boxok, park fermé, étterem, lelátók, mifene, ezek felújításához nem kevés zsé kell. Én szeretem, főleg a "mérleg" kombit, jó kis pálya.
az túl friss lenne. én 4naposnál frissebb szendvicset nem eszem, abban még nem értek össze az ízek!
persze.. a pénzefiúk ott tömik a fejüket, míg a csóró egyetemisták meg hátizsákból esznek tegnbapi zsömlét..
Emzoli Te a kecsóring alatt a kecsói gokartpályára gondolsz vagy miii? nem vagyok járatos :))
Tőlem aztán kakucs is lehet ha nincs messze. Ez majd megszavazzuk. Időpont valamikor a tavasszal, majd pontosítunk. Mindenképp vizsgaidőszak előtt!
Arra célzol hogy túlságosan rá vagyok állva a Kakucsringre? Ebben mondjuk van valami de nem tehetek róla, ha egyszer ennyire bejön annak a kis pályának a barátságos légköre és a hambi amit a büfében adnak
Bakker, fél éve tépem a számat,hogy menjetek már el akecsóringre is megrt marha jó , azt értem, hogy neked aza jó, hogy szombat reggel beindítod a motort, felülsz, majd simán továbbalszol , mert a moci magától megy kakucsra, majd mikor megérkezzél csörög a beállított vekker, hogy ébresztő, de télleg kipróbálhatnád, nagyon jó kis pálya!
egyébként miért pont Kecskemét a helyszín? Ott van egy köpésre tőle Kakucs
egyébként mikor lesz a tali?
Mikó lesz a bunyó? Lemennék videózni!:)
én mentem volna meghívás nélkül is , de jól esik hogy így külön is meginvitálsz
jóvanna
igazad van na élvezzük még ki ezt a nyarat . .