Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Száguldozó hétvégén lehet beugrok majd ha nem zavarok .... járatom a gépet
Én is voltam gurulni.
Én igen! Mzgettem meg haver szinkronkarbirol elhozta ZXR750-esét és vitt egy kört!
Ma motorozott valaki? én igen nagyon szép időnk van remélem ez már marad is
hát az akkor egy darabig állhatott!
Haveromék vettek egy simsont, kitekerték az olajbetöltőt és nekik onnan mászott ki egy pók, azért a kipuffba könyebb beköltözni, mint a blokkba
Nekem amikor idén elöször beínditottam a motort egy keresztespok mászot ki a kipuffombol!
Lehet egy egér mászott a kéménybe
na, most toltam be a motort a garázsba.... áááááá... iszonyú jó volt! Nagyon hiányzott már, csak maradjon minimum ilyen az idő, mint ma.
Viszont asszem valami nem stimmel a kipufogómmal mert valami eszetlenül ordít már alacsony fordulaton is vagy egyszerűen elszoktam már a hangjától a tél alatt
Nem votl aki megtolt volna az udvarban
Remélem hogy aki csak tehette került legalább egyet.
Ha motoroznék sokkal jobb kedvem lenne...
Na mi van itt? siri csönd!
Nem mondasz hülyeséget!
Itt az MZ!
Hát most még reggel 7 körül hiddeg van motora ülni, majd szerdán ugy is 9:25-re megyek suliba majd akkor ha jó az ídő MZ-vel megyek!
újra motor van a segge alatt (neeem ám csak vicceltem )
Aha erre gondoltam! Hogy bírod (honda)motor nélkül? Mz-vel jársz?
Mirre gondolsz? Hogy mennyibe kerül az új idom és szervízbe mennyiért cserélik ki?
Még nem tom! Majd ha hívnak hogy megtörtént a kár felvétel és tudják mennyibe kerül hozzá az új alaktrészek és mennyiért cserélik ki akkor tuddom mondani. 1-2 hét talán.
Most olvasom visza hogy mi történt veled Száguldozó sok szerencsét a moci javításához
Hali mindnekinek motorozott valaki a hétvégén én igen hát kibaszotul hideg volt, nem is ültem volna mocira csak hát barátnőmhöz mentem és szólított a kötelesség
Száguldozó mennyibe fájna neked az idom, meg a munkadíj?
Vajon miért emlékeztett ez engem a te motorodra?
Jó lett!
Ja és szép lett a rajz!
köszi, én rendben vagyok! Csak az oldalam kapott, de már semi baja!
Hát mindenesetre nem szép szegény, de majd összerakják szépen!
Ugye ugye! EGYSZERÜEN GYÖNYÖRŰ EZ AZ 1000RR! Én sem akkartam ott hagyni a vasat!