na, most toltam be a motort a garázsba.... áááááá... iszonyú jó volt! Nagyon hiányzott már, csak maradjon minimum ilyen az idő, mint ma.
Viszont asszem valami nem stimmel a kipufogómmal mert valami eszetlenül ordít már alacsony fordulaton is vagy egyszerűen elszoktam már a hangjától a tél alatt
Mirre gondolsz? Hogy mennyibe kerül az új idom és szervízbe mennyiért cserélik ki?
Még nem tom! Majd ha hívnak hogy megtörtént a kár felvétel és tudják mennyibe kerül hozzá az új alaktrészek és mennyiért cserélik ki akkor tuddom mondani. 1-2 hét talán.
Hali mindnekinek motorozott valaki a hétvégén én igen hát kibaszotul hideg volt, nem is ültem volna mocira csak hát barátnőmhöz mentem és szólított a kötelesség
Viszont asszem valami nem stimmel a kipufogómmal mert valami eszetlenül ordít már alacsony fordulaton is vagy egyszerűen elszoktam már a hangjától a tél alatt
Itt az MZ!
Még nem tom! Majd ha hívnak hogy megtörtént a kár felvétel és tudják mennyibe kerül hozzá az új alaktrészek és mennyiért cserélik ki akkor tuddom mondani. 1-2 hét talán.
Jó lett!
Ugye ugye! EGYSZERÜEN GYÖNYÖRŰ EZ AZ 1000RR! Én sem akkartam ott hagyni a vasat!