Rocky akkor kölcsönadnád a CBR125-öst egy kis idöre ugyanis az ennyémet holnap viszük furgonal szervízbe egy autos jovoltábol aki elözésnél elém kanyarodot!
Estét!
Igen, én is próbáltam anno a TZR 50 - be! V - POWER - től úgy suhant, mint a szél! De nem próbálom ki többet egyrészt, mert drága másrészt meg 95 - s benzin kell bele harmadrészt meg már eladtuk!
csáó hát bocsika hogycsak most válaszolok hát elvileg bennevan a tervekbe jah majd még kiderül milessz még mindig kis vfr emet nyúzom de lassan előszedem a sufniból aztán majd valahogy lessz a nyár nah széles utatt mindenkinek vigyázatok magatokra hideg van
márciusban már azzal kezdem a szezont... mármint azzal is, mert a 125-ös CBR-t is megtartom.
Tegnapelött kezdtem intézni a hitel-témát az RR-re, mert azért 4-500 guriga még hiányzik a teljes vételárához
Igen, én is próbáltam anno a TZR 50 - be! V - POWER - től úgy suhant, mint a szél! De nem próbálom ki többet egyrészt, mert drága másrészt meg 95 - s benzin kell bele harmadrészt meg már eladtuk!
ott fogok melletted fetrengeni a röhögéstöl
a kawát se én törtem össze ,a hasonmásom volt pont mint az angyalföldi rendörfökapitánynak
csak kicsit fel kell emelni a fzr1000-es hátulját
Igen, elég jól nyomja, 7 éves kora óta motorozik, előtte egy XT 660 sal nyomta!
Tegnapelött kezdtem intézni a hitel-témát az RR-re, mert azért 4-500 guriga még hiányzik a teljes vételárához
lesz? van?
Amugy mi van veled? idén jössz majd Kakucsringre?