Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hoppáhoppá... megtörtek? Sérülések? Jól vagy?
A kölcsön adásnál csak viccelek, mert van még egy MZ-m!
Rocky akkor kölcsönadnád a CBR125-öst egy kis idöre ugyanis az ennyémet holnap viszük furgonal szervízbe egy autos jovoltábol aki elözésnél elém kanyarodot!
mi lesz a TZR helyett?
Estét!
Igen, én is próbáltam anno a TZR 50 - be! V - POWER - től úgy suhant, mint a szél! De nem próbálom ki többet egyrészt, mert drága másrészt meg 95 - s benzin kell bele harmadrészt meg már eladtuk!
jaja, én raktam már bele olajat is párszor
alaki már 95-ös benzinen kívűl próbált már mást is belerakni?
az idom a legkevesebb
vigyázni fogok rá mint egy hímestojásra... a pályaidomot meg már beszereztem hozzá
gonosz akkor fogok röhögni amikor lezuzod a 600-ast
ott fogok melletted fetrengeni a röhögéstöl

a kawát se én törtem össze ,a hasonmásom volt pont mint az angyalföldi rendörfökapitánynak
Ki hogyan járatta be?
De gonosz vagy!
addig úgyis összetöröd ezt is
zsir akkor majd tolhatjuk együtt az e-ringen
csak kicsit fel kell emelni a fzr1000-es hátulját
Hali!
Igen, elég jól nyomja, 7 éves kora óta motorozik, előtte egy XT 660 sal nyomta!
cccö.. bárcsak..
Én is most a VFR-ket nézegetek, erősen gondolkodom egy ilyen 400-asban! Nagyon megtetszetek! Aztán persze egy CBR600RR!
csáó hát bocsika hogycsak most válaszolok hát elvileg bennevan a tervekbe jah majd még kiderül milessz még mindig kis vfr emet nyúzom de lassan előszedem a sufniból aztán majd valahogy lessz a nyár nah széles utatt mindenkinek vigyázatok magatokra hideg van
márciusban már azzal kezdem a szezont... mármint azzal is, mert a 125-ös CBR-t is megtartom.
Tegnapelött kezdtem intézni a hitel-témát az RR-re, mert azért 4-500 guriga még hiányzik a teljes vételárához
mi van a 600-assal andy?
lesz? van?
a kipuffogó leömlőjében van kettő szűkítés. Teljes nyitott rendszerrel akár őrületes 2 lóerős teljesítmény-növekedés is elérhető
De foJtás lehetséges!
folytás seholsincs benne a rohadt életbe
Megszeretném kérdezni,hogy hol van a CBR-en folytás?
Ja ja a Hosubanál! Naked bike!
Amugy mi van veled? idén jössz majd Kakucsringre?