Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 7000ret simán eltapsolok és nem eszek többet mint te (szar 4t mi...? )
ne légy butus én pomázról járok kakucsra 60km oda 60 vissza TZR 4et eszik pályán tán többet
különben bocsi csak gyorsan gépelek és ez az átka
na jah nem lobog különbe járok gyurni és már a saját sulyomat 75kg-mot nyomok fekve amikor kezdtem kemény 40 kilót tudtam csak
jól néz ki, de van még mit dolgozni magadon, hogy ne lobogjon a ruci. BATSUIT RULEZ! (lesz majd izzadás neked is nyáron..)
hali ma voltam a hondába és beszerzési áron sikerült vásárolnom egy ruhát ez anyit jelent hogy 100ezer helyett csak 45 be fájt kiderült hogy faszi faterom régi osztársa
ja. azt hittem a csávó győri vagy hasonló..
én idén asszem hétköznapokon megyek majd... meg persze hétvégén is
ne szopass már! Én piliscsabáról járok a Kakucsringre és egy tank benzinnel bőven kihúzom a napot. Általában még marad is benya a másnapi munkábamenetelhez is. Én benzinnel, belépővel,kajálással, piálással együtt soha nem költöttem még többet 5000 Ft-nál a Kakukcsringen.
Akkor itt lax nemmessze... lehet láttalak is már...
hallot. ne legyél csacsi. én az fzr-rel bő egy tankkal megjárom kakucsot... oda-vissza út plusz a menés délután.
Bp. III. ker, Aquincum
Félreértés ne essék... Nekem avval van a problémám, hogy be kell osztanom anyagilag a dolgokat. Ugye mire mennyi jut. Meg van szabva egy keret, azt nem szívesen lépném át.
Amúgy nagyon örültem, mikor hallottam a pályáról, mert bár messzebb van tőlem, mint a Hungaroring, de legalább a "motoromhoz van méretezve" és viszonylag olcsó.
Majd, ha úgy alakul, hogy lesz nagyobb motorom valamikor (ami megüt egy minőségi szintet, mert szívtam már ilyen dolgok miatt), és lesz több pályás tapasztalatom is, akkor biztos kipróbálom azt a pályát is, legalábbis szeretném.
hozám a legközelebi pálya is 240km vagy tudd valaki akár valami jó gokart pályát délsomogy megyének a 120km-es körzetében?
kakucsring-el csak egy baj van...
tul sokan vanak rajta. amugy állat.
hol lax?
Nem tudom. Valahogy 1óra15perc-nél hamarabb még nem sikerült megtennem a távot. Rakparton 60-70, városban máhol is ennyi a főútvonalakon. Vannak lámpák. Országúton meg 80-90. Falvakban 50 körül. Úgyis kap a motor pályán, mégha nem is annyira pörgetős a pálya, legalább az utcán pihenhessen.
120......... Nekem kb. 280
Micsinálsz te ennyi ideig?
60al mész akkor is 2 óra az út oda vissza...
Márpedig egy motorosra nem ez jellemző...
De szoktam máskor is motorozni, főként máskor. Csak 2szer voltam Kakucson.
Oda vissza az út, 2,5-3 órát vesz igénybe. Meg +pénz a dolog. Ezek járulékos dolgok ahhoz, hogy mehessek a pályán.
(elég anyagias vagyok: Tudom, akkor ne motorozzak! Még, jó, hogy 125-ös CBR, és nem eszik)
De hát számoltam és, ha többször szeretnék menni akkor az sok pénz. De hát hiába, a pályázás pénzes szórakozás/sport.
A második fele nem neked szólt
Szerintem a benzinköltség miatt...
De nem értem, addig is motorozol... vagy máskor nem szoktál? Csak kakucson?
mondjuk ez igaz, nem rinyálok csak hogy zolorb mondta ezt, hogy oda-vissza 120... kecskeméten gokart pályát mikor lehet meglátogatni? azt már tudom, hogy egyeztetni kell, de az már most is nyitva van, vagy majd csak az is tavasszal?
Bakker ne rinyáljatok már, én egy gyakorlatilag kibírhatatlanul kényelmetlen átalakított motorjellegű tárggyal voltam vagy 15 ször pályázni tavaly, és mindíg lábon mentem 50 kiométert oda, utána ugyan annyit vissza. Nehogymár egy laza120-es az soklegyen egy cbr-rel.
Én még sajnos nem voltam kakucson, de azért neked még jó is hogy oda-vissza 120km, tőllünk durván csak odafelé lenne annyi