Lehet,hogy csúnya lehet,hogy idétlen de praktikus.Nem kell a karomon vinnem a sisakot ha megyek a fiamért az oviba, ha megyek talira nem kell hátizsák stb.Tegnap Tokaji talin találkoztam olyan emberrel akinek motorja sincs/de neki lesz csak komolyabbra gyűjt/ de van aki motor nélkül ócsárolja a másikat utánna fölszáll a buszra,ja-bocs!
Hali! Most akarok egy ilyen motort venni (cbr 125) és szeretném megkérdezni, hogy mennyire éri meg a pénzét? Fogyasztás? Mennyit és mire költöttetek rá? Miolyen az alkatrész ellátottága? Kösz! Aztán szutat!
nem:)csak itt elengedtem rockyékat:)mivel TZR azon a hátsó egyenesn felgyorsul vagy 80ra és fékezés nélkül tudok kanyarodni...akkor pont fékeztem hogy elférjenek
Lentebb meg írtam, hogy most már nem szeretném minőségben lejjebb adni.
De egy szóval mondva, spórolós vagyok. Csak írtam, hogy azért jó lenne, ha olcsóbb lenne a dolog. Gondolom ezt senki nem bánná.
De amúgy, ha a nagyobb oldaláról nézem a dolgot, addig jó az embernek, amíg gyerek.
Ezt én értem, de a dolgot megvilágítva: az új TZR sem 2 forint. Ahogy a 3,5 éves CBR se volt az tavaly. És nekem még van még mit törlesztenem a motor árából, amit jó érzés lenne minnél hamarabb letudni, +diák vagyok még, tehát fix állásom nincs. Egészségi állapotom miatt meg nem vállalhatok akármilyen munkát nyáron se. Száguldozó és Rocky talán érti ezt.
Viszont azért, mer nem is megy többet:)
ELADÓ!
érzékelem a sérülést... ezt hívhatjuk fájdalomnak... LoL (T2)
(te, meg a majré:)
ezt figyuzd mit találtam!
1:55-nél Te is rajta vagy a videón
mondjuk ez nem teljesen illik bele a TZR-ed marketing stratégiájába
De egy szóval mondva, spórolós vagyok. Csak írtam, hogy azért jó lenne, ha olcsóbb lenne a dolog. Gondolom ezt senki nem bánná.
De amúgy, ha a nagyobb oldaláról nézem a dolgot, addig jó az embernek, amíg gyerek.