Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet,hogy csúnya lehet,hogy idétlen de praktikus.Nem kell a karomon vinnem a sisakot ha megyek a fiamért az oviba, ha megyek talira nem kell hátizsák stb.Tegnap Tokaji talin találkoztam olyan emberrel akinek motorja sincs/de neki lesz csak komolyabbra gyűjt/ de van aki motor nélkül ócsárolja a másikat utánna fölszáll a buszra,ja-bocs!
sztem csak abba tárolja a hóláncot
fogyasztás az olyan 2,5 ha nagyon gyilok brutál Rockandyrollt megszégyenítően mész akkor TALÁN 3liter...
idétlen inkább
Ez csak sztem csúnya?
Költeni a doboz ára volt, a tartót én készítettem.Én a láncot kenem 300km-ként kb 1200ft-os lánc spraynnal.
Ja a fogyasztást azt nem mértem, de elhanyagolhatóan csekély.
Csak tankolni és motorozni kell vele.
Hali! Most akarok egy ilyen motort venni (cbr 125) és szeretném megkérdezni, hogy mennyire éri meg a pénzét? Fogyasztás? Mennyit és mire költöttetek rá? Miolyen az alkatrész ellátottága? Kösz! Aztán szutat!
Itt a szép idő Debrecenben 8fok van! Hétágról süt a nap! Száraz az aszfalt, szél se fúj! Mindenki menjen aszfaltot szaggatni
hatalmas fúvóka van bennnnnnnne meg 10000ret pörög állandóan
TZRse gyorsul fel jobban
Ott kb cimconnyal is annyival fordultunk....
Viszont azért, mer nem is megy többet:)
Sziasztok!

ELADÓ!
4et kajál? Azt milyen tempónál?
persze csak ha nem akarsz öriharit . .
olyan lelki sérüléseket okoztál nekem hogy kénytelen leszel egyszer hagyni hogy megelőzzelek . .
nem:)csak itt elengedtem rockyékat:)mivel TZR azon a hátsó egyenesn felgyorsul vagy 80ra és fékezés nélkül tudok kanyarodni...akkor pont fékeztem hogy elférjenek

érzékelem a sérülést... ezt hívhatjuk fájdalomnak... LoL (T2)
Nem inkáb az a baj, hogy ketten ültök a motoron?
(te, meg a majré:)
elengedlek hogy dicsőségben úszhass és ez a hála?
Z3,
ezt figyuzd mit találtam!
1:55-nél Te is rajta vagy a videón
mondjuk ez nem teljesen illik bele a TZR-ed marketing stratégiájába
én még nem találkoztam veled,de ha úgy alakul hogy jösz kakucsra szolj és akkor legurulunk "hordában "
Lentebb meg írtam, hogy most már nem szeretném minőségben lejjebb adni.
De egy szóval mondva, spórolós vagyok. Csak írtam, hogy azért jó lenne, ha olcsóbb lenne a dolog. Gondolom ezt senki nem bánná.
De amúgy, ha a nagyobb oldaláról nézem a dolgot, addig jó az embernek, amíg gyerek.
Ezt én értem, de a dolgot megvilágítva: az új TZR sem 2 forint. Ahogy a 3,5 éves CBR se volt az tavaly. És nekem még van még mit törlesztenem a motor árából, amit jó érzés lenne minnél hamarabb letudni, +diák vagyok még, tehát fix állásom nincs. Egészségi állapotom miatt meg nem vállalhatok akármilyen munkát nyáron se. Száguldozó és Rocky talán érti ezt.