Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még tíz perc, nem bírom már nagyon... mehetnékem van...
Na csá mindenkinek, és jó hétvégét
Én ruhát se csípem, de a milánóit, bolonyait, meg lasagnet az viszont nagyon, meg a pizzát is szóval olasz kaja jöhet
Én nem bízom se az olaszokban, se a franciákban, angol cuccokban igen, de az angolokat meg nem csípem
időm és pénzem mint a tenger

na, végre megkapta a motorkám amivel már régóta lógtam neki. Új hátsógumi és új fékbetétek kipipálva.
csak annyit mondanék NEVER BUY FERODO! 7000-et bírt és 3000 után már nem is fogott rendesen. Olyan hogy stoppie vagy gumifüstölés felejtős volt a ferodo-val. Az olasz termékek ismét frankón leírták magukat nálam. Olaszból csak kaja és ruha jó... minden más SUCK
Egy autos elém kanyarodot elözéskor és összetört a jobb oldala a mocinak!
Amugy ma hívtak a szervízböl, müszerfalamat is cserélni fogják és lehet hogy jövöhéten kész lesz, mert megjött már egy csomó alkatrész!
Az tuti hogy cb 50 van, most rákerestem... és ennek a viccek topicban lenne a helye
cbr50ről nem hallottam, de poén lenne :D
Olyan is van?
gsx50 tuti van, de ez pocket bike
hmmm igaz.
már csak a cbr50 hiányzik :DDDDD
Szóval sokáig fog tartani a gyűjtögetés
Én találtam még 150et, 450et, 500at, 750et, és még 900at meg 1100at is, és ezeknek is cbr a nevük
250,400,919(?),929,954
El kell hogy keserítselek de 125, 600, és1000 kivül van még egy pár cbr
hát még egy 600 sornégy .. Hornet bár nemrég egy haverral motoroztunk és szalagkorátot fogott msot meg itt a volt motorom darabokban....
az csak photoshop Te butus RR még nix, de ebben a hónapban lex már
én már azt hittem rég 600 RR en ülsz.. mikor utoljára néztem az adatlapod már pályaidom meg minden megvolt...
amúgy, ma hogy estére kicsit melegebb volt, meg a dugóban a motor is megmelegedett, itt zuglóban párszor megeresztettem a kisvasat.. hát, normál embernek már egy 250sornégy is gyors kéne legyen...
mibaja?
én igazából nem akarom lecserélni a kisCBR-t, egyszerűen csak nagyon tetszik a 600RR és jó lenne ha abból is állna egy a garázsban. Egy 2008-as 1000RR beszerzésén is törm a fejem, hogy teljes legyen a gyűjtemény
Én is most akkarok váltani valami 400-asra, de egyelöre az a lényeg h megjavítsák!
Már 1 honnapja nincs cbr-em és még 3 hét kb mirre összerakják!
Nyáron már mindenféle képen váltani szeretnék!
húú de szar ezt látni ... mieőbbi gyógyulást kivánok neked ! aztán óvatosan ha újra motorra ülsz
nemtudom mennyi volt a sebességem db kb oylan 60körül volt
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, én szerencsére mára már egész tűrhetően vok!
A motor azért van a képeken a kereszteződésben mer oda csuszott a baleset közben de maga az utközés még a kereszteződés előtt történt dehát nemtudom milesz bárkivel beszéltem nagyon az jön le a dologrol h kétséges énis lehetek a hibás meg a soför is, ráadásul egy rendőr ismi aztis mondta lehet 2-3 hónapig elhuzodik a dolog.......
A mocirol ma lebontottam az idomokat h ne álljanak ugy szerte szét rajta meg a müszerfal is csak ugy lógott... dehát nemtom mit csináljak, most adtam volna el májusban már meglett volna a vevő is rá és vettem volna egy 400ast, azis lehet h ez egy jel h még nemkéne
azt a kurva életebe menyivel mentél bele az autóba? jó bulást neked meg a motorodnak is. megcsináltatod a vasat?
Tyűhh jól összetört
még szerencse hogy te ennyivel megúsztad! Jobbulást!
jobbulást