Én ruhát se csípem, de a milánóit, bolonyait, meg lasagnet az viszont nagyon, meg a pizzát is szóval olasz kaja jöhet
Én nem bízom se az olaszokban, se a franciákban, angol cuccokban igen, de az angolokat meg nem csípem
na, végre megkapta a motorkám amivel már régóta lógtam neki. Új hátsógumi és új fékbetétek kipipálva.
csak annyit mondanék NEVER BUY FERODO! 7000-et bírt és 3000 után már nem is fogott rendesen. Olyan hogy stoppie vagy gumifüstölés felejtős volt a ferodo-val. Az olasz termékek ismét frankón leírták magukat nálam. Olaszból csak kaja és ruha jó... minden más SUCK
Egy autos elém kanyarodot elözéskor és összetört a jobb oldala a mocinak!
Amugy ma hívtak a szervízböl, müszerfalamat is cserélni fogják és lehet hogy jövöhéten kész lesz, mert megjött már egy csomó alkatrész!
amúgy, ma hogy estére kicsit melegebb volt, meg a dugóban a motor is megmelegedett, itt zuglóban párszor megeresztettem a kisvasat.. hát, normál embernek már egy 250sornégy is gyors kéne legyen...
én igazából nem akarom lecserélni a kisCBR-t, egyszerűen csak nagyon tetszik a 600RR és jó lenne ha abból is állna egy a garázsban. Egy 2008-as 1000RR beszerzésén is törm a fejem, hogy teljes legyen a gyűjtemény
Én is most akkarok váltani valami 400-asra, de egyelöre az a lényeg h megjavítsák!
Már 1 honnapja nincs cbr-em és még 3 hét kb mirre összerakják!
Nyáron már mindenféle képen váltani szeretnék!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, én szerencsére mára már egész tűrhetően vok!
A motor azért van a képeken a kereszteződésben mer oda csuszott a baleset közben de maga az utközés még a kereszteződés előtt történt dehát nemtudom milesz bárkivel beszéltem nagyon az jön le a dologrol h kétséges énis lehetek a hibás meg a soför is, ráadásul egy rendőr ismi aztis mondta lehet 2-3 hónapig elhuzodik a dolog.......
A mocirol ma lebontottam az idomokat h ne álljanak ugy szerte szét rajta meg a müszerfal is csak ugy lógott... dehát nemtom mit csináljak, most adtam volna el májusban már meglett volna a vevő is rá és vettem volna egy 400ast, azis lehet h ez egy jel h még nemkéne
Na csá mindenkinek, és jó hétvégét