Hello
Hát szerintem nem, de nem 2 fillér lesz az biztos! A gomba szerencsére védte az oldalát és a lábamat!
Ma ahogy jöttem buszal azon a keresztezödésen jöttünk átt amin történt az esett, rossz volt vissza gondolni rá!
Na, leszaladtam megnézni a motorodat. Kb. semmi baja, szóval az enyém még mindig szarabbúl néz ki
de az 1000RR... ... ... ... óóóó édes Istenem! Ennél szebb motort még az életben nem láttam
Valami hihetetlen gyönyörű!
előkaptam a mobilom hogy lefotózzam de a 2 dimenziós képeken valahogy tényleg nem jön átt hogy mennyire jól néz ki.
Az a durva hogy annyira kis kompakt a motor mintha egy 125-ös lenne, közben meg a legerősebb CBR amit eddig készítettek a japók. Kis méregzsák
Ha több pénzem lenne, komolyan nem érdekelne hogy kicsit nagy az ugrás a 125 és az 1000 között, akkor is megvenném
Na most értem haza, beadtuk a motort szervízbe ugy, hogy ha érdekel Rocky a motor, hogy nézki akkor a szervíz pultnál van. Megnéztem egy 92-es, kb: 34-36 ezer kilométeres(?) CBR400RR-t hát 829 ezer forint ugy hogy a következő motort nem ott fogom megvenni, peddig olyan szép!
Ja és van ott felállitava egy 2008-as CBR1000RR! GYÖNYÖRŰ A VALOSÁGBAN A KÉPEKHEZ KÉPEST!
De nem sokáig fog így kinézni, mert amint meglesz a kár felmérés elöre kifizetetem a javitatást és ha a biztositó fizet akkor fizet a szerviznek aki meg nekem adja vissza!
Köszi mindenkinek! Nekem szerencsére nem lett bajom a bukogomba védet amikor rám esett a motor igy nem tudott teljesen rám feküdni a motor ezért menekült meg a lábam töréstöl!
A motor meg remélem hamar ráncba tudják szedni! Aztán megyek az ""A,, jogsiért!
én azt hallottam hogy márciusban adják át a teljes pályát. Én tuti hogy hétköznapokon fogok Kakucsolni... mármint akarom mondani... a KakucsRing egy nagy szar! Senki ne menjen oda! Nem érdemes! Egy vicc az egész, fölösleges rá benzint pazarolni.
Én jol vagyok hietetlen modon , mert útpadkárol motorostul a levegöbe repültem majd betonra érkeztem ugy hogy a lábam a motor alat rekedt, de mázlimra csak egy piros foltom lett! a motornak több baja lett, de az autos beismerte h ő volt a hibbás, és rendes volt mert fölajánlotta hogy nem messze lakik utánfutoval és segíthaza hozni a motort és igy is történt, tehát hiábba az ő hibbája, rendes volt!
Sziasztok ciberések .Akinek raptor dob van fenn a mociján dobjon már fel egy rővid vodit hogy milyen a hangja mert ilyen dobot szeretnék a lányom cbr-jére.vagy ha valakinek van eladó sportdobja nem teliáron érdekel.Köszi.
Hát szerintem nem, de nem 2 fillér lesz az biztos! A gomba szerencsére védte az oldalát és a lábamat!
Ma ahogy jöttem buszal azon a keresztezödésen jöttünk átt amin történt az esett, rossz volt vissza gondolni rá!