Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűűűű... nagy mákod van hogy ezt a sok kérdést nem az RS topikban tetted fel

mindjárt válaszolok igérem, csak elöbb még valahogy fel kell dolgoznom azt a tankpados kérdést
Sziasztok
A miskolci hondának a telószámát valaki nem tudja véletlenül?
Olajcserét mennyi km-enként kell a gépben cserélni? 10w 50 es repsol vagy castrol olaj a jó bele nem?
Az első kerékben elég nagy 8as van azt ki tudják centírozni és ha igen kb mennyiért?
Felnicsík és tankpad (nemtudom így nevezik-e...:D a tank arra a végére kell tenni ahova ülök) mennyibe fáj kb? Ja és a felnicsíkot azt méterenként vagy hogy adják?:S Na meg azt ragasztani kell vagy hogy kell rárakni?
Bocs a sok amatőr kérdésért de csak most kezdek foglalkozni az ilyen dolgokkal eddig egy szimót és egy peugeot speedfightot nyúztam....:D Előre is köszi
Üdv mindenkinek
emzoli akkor lehet talizunk márciusba van egy haverom neki is simo ja van és szeretne menni pályázni ha nem gáz akkor mennénk
nem is teljesen igy ertettem ketkereken, nem ....ize... sokon... (hany kereke van egy vonatnak?)
én nemtudom de vasúttal biztos nem
heelo, ezer eve nem irtam fel mar ide, gondoltam bekoszonok...megy valaki valamerre bp-vac kornyeken a hetvegen? :)
én csak azért emlékeztem erre a mondial kritikára mert kezdetben énis a mondiallal szemeztem, mert olyan batman-es kinézete van de aztán jött az a sajnálatos balesetem .................
négy az egy ellen séma van emzoli, tyt, yaneken és én is mondialt hordunk ezekszerint amúgy a semmitől csak többet ér, és ennyiért tényleg nem kell csodákat várni tőlle, meg asszem van arlen, vagy berik leírásban is olyan ami nem vmi biztató, persze az lehet, hogy 1000-ből 1 db vagy ilyesmi.
Ja, ás még az jutott eszembe, hogy ha ráncosodik, akkor kenjen rá valami laboratoár gané, vagy visi ránctalanítót, garantált lifting hatás, a ráncok már pár nap alatt elmúlnak:)
Hátőőőő
Mindenesetre aki beírta a kritikát, azért azt sem kommentálom."ráncosodik" És? Ha meg perecel, és lekopik a szine, akkor visszaviszi?:)
Arról nem is bezélve, hogy 30 rugó, annyiért, meg milyen legyen?
mellesleg, nekem is ilyen van, mert ez volt az egyetlen, ami jó volt rám:)
Szóval szar, de legalább ócsó. Merthogy ugye drágán is lehet szart venni, és azért az mégicsak nagyobb szopás, ezzel a mondiállal az ember legalább tudja mire számíthat.
Legjobb ellenpélda a nolan n100 sisakom, nem kifejezetten olcsó,(most 85 rugó) viszont kifejezetten szar.
Annyira nem sok jót, hogy gyakorlatilag semmitsem:)
Ja 1/1 es, mi is mecsbokszozni megyünk:)
Mi március nyolcadikán megyünk gyöngyösre reggel, csak kis motorok lesznek, főleg cimcony. Nekünk tutira nem leszel útban:)
és ez a kép a méretarányokat tekintve ugye 1:1-es?
a mondial-ról nem sok jót írnak a boncteremben. Ha jót akarsz akkor csak az Alpines
gondolom:P
élvezetes hidd el
ismerősömé végülis nyáron elég sokat motoroztunk 1ütt akkor 1szer nem láttam rajta nem is mondta h van neki
jaja ez is jo pálya bár én még nem pályááztam sose nagyon szeretnék egycerr benne lennék egy ijen gurulásba több részt vevövel !csak azon filoztma h ugye 50 es és yél gázzal be venni minden kanyart nem a lkeg izgibb:D:D:D de asztán bele gondoltam h még se nyél gázzal:D na de midnegy kis teljesitményü nek számit az 50 eszt midnenki tudja:Pde ha valaki megy ésa közelbe van és jo idö is vna plz szoljon mert akkor megyek én is :Pha nem zavarom:D
ha télleg párszor használt frankón megéri!
szerintetek 1 shox mondial kabát+nadrág +1 trace rx1 es csizma ér 65.000ft-ot? (párszor használt)
Na most az itteni urak agyvérzést fognak kapni, de a kkor rögtön javasolnám a gyöngyös melletti gokartland pályát is. Ez ugyan meszebb van, de a vonalvezetés láttán szerintem felmerül, hogy egyszer tutira megéri megnézni.
kakucs pestről 40-50km...
ez gecc jo ksözi szépen :D ez angyon bejön egy cer majd elnézek erre:Dmajd h ajobb idö elsz haverokkal:Dtélleg thx meg ha gy nézzük nicns is oylan emszze:D85km:P az mondjuk nem sok:Dehhdemajd nyáron bisztos le nézek csak hát anyira pest közelébe nem angoyn találok pályát a hringen kivül:D