Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy kis emlék nekem meg hátha valaki kiváncsi rá hogynézki így a kis cbr
Hello
Persze, van benne folytás, de végsebbessége nem negyon fog nőni ha kiveszed belöle!
16 évesen dr-z 450 én is már eltudnék viselni egy 600rr-t és jól keni a gyerek?
gratula hozzá így előre is
Az ember a rokonait nem, de a barátait megválaszthatja! Kiskori barátság, rendes tiger!

Jah meLLesleg megvan az új Honda Cbr 125-öm! (vagyis pontosabban még jön, de megvan!)
Nektek volt folytás a motorban, amikor megvettétek?
én se vágom nagyon ki mennyi idős Unokatestvéreim már 3 éve ugyanannyi idősek ha tőlem kérdezik
Ez így a menő!
Igen, Marci 16 éves lesz (vagy annyi)?Tiszta ciki, hogy nem tudom mennyi idős a legjobb barátom! De nagyon jófej, nagyon jó barát, tűzbe mennék érte!
ez a Marci gyerek menyi idős? mert én nem nézem 15-nél többnek
az az Rs dolog meg nem lep meg
Egyik szemed nyúl, a másik meg üveg
1. & 2. kép = Marci 3. = Terminátor Ádám!
első és második képen a Marci (?) harmadikon PÓKEMBER?
Hali!
Én azért nem írtam a fórumba, mert ti sem..! Most vitték el a motoromat 10 percel ezelőtt!Egy 16 éves srác, lecserélte az RS 125 ről!Ennyi az RS! "Miért cseréled le?Mert szar..." Olyan se veled sem nélküled érzésem volt, de már nem bánom, biztos fog rá vigyázni, és örülök, hogy örült neki! Anyum azt mondta, miközben írták az adásvételi szerdőzést, hárman is jelentkeztek érte! Azt mondta az egyik, hogy "Kár, hogy nem eladó már( ), pedig ma még érte tudtunk volna menni, és eltudtuk volna hozni!"
NA enyire kihalt a fórum? irjatok mindjárt meg van az 1000. oldal
Hali skacok!
Remélem mindenki motorozott a hétvégén! Én beletettem a kicsikébe 250 km - t! Mentem egy DRZ sel, régi jó haverom!Mentünnk szerpentinen meg minden, annyira bedöntötte, hogy szikrázott a krosszos csizmája! Odaadta egy körre a Hungaroring parkolójában egy korra, hát néztem nagyokat! Majd rakok fel képeket, amin megtalálom a kábelt! Zoli, kéne menni majd valamikor, mert a Bence nem tud velem jönni! Tegnap a Hungaroringen kintvolt a Talmácsi Gábor, és állítólag motort tesztelt, ment egy motoros ott a ringen, de valami állat módon!
OKS! Ez jó, ez tetszett!
Hello
Hát igen ez jó volna!
reméljük amikor meleg volt akkor senki de amúgy nem, nem erről hiresek a ciberkék hogy gond lehetne velük
Szerintem a blokkhoz még senki nem nyúlt. kipuffot szinte minden nagyobb márka csinál rá, akár rendszert is. www.biker-world.hu vagy rákeresel és kész.
Valaki már nyúlt a blokkhoz? Tudtok linket adni ahol honda cbr alkatrészek vannak? esetleg sportkipuff?
Most is 4 ütemű van azért akarok továbbra is 4 üteműt!
ne vedd már komolyan ennyire
Tudom!
nyugi csak vicc volt:) nem véletlen volt ott az a smile.
A hóláncról annyit +10c-fok alatt nem motorozok!Hóba pedig leggföljebb egy fotó miatt tolom ki.