bocs h csak most válaszolok de 1 gyönyörű hetet töltöttem olaszország hegyei közt snowboard-oztam 1 jót a rabócsi ring Máriapócson van. www.rabocsiring.hu
Hát... szép, tényleg nekem nagyon tetszenek, de mi ezen a koncepció? googleba beírod kidob vagy 1000 ilyen motort... igaz hogy az házi átalakítás, de akkor is, túl sokat nem kellett terveznie...
Én is probálkoztam igy is,ugy is,de sehogy sen fért el a kezem.
Én maradtam a teljes szétszedésben ami igaz sokkal több ideig tart,de ha csak igy megy akkor ez marad
Neked is Raptor dobod van a mocin? Amugy én ugy csinálom, mivel szerintem nekem is nagy kezem van , h leszedem felül a müszerfal melletti fekete boritást mondkét oldalon majd a müszer falat is kicsavarozva föl emelem és akkor már befér a kezem és kitudom cserélni az izzokat!
rájötem csak a műszerfalat szedtem le és kitudtam szedni az égőt de az ujat hogy a f....ba fogom oda viszarakni a müszerfal tartó konzoltól nem férek hozá rendessen holnap megveszem az égőt és délután megpróbálom öszerakni még jó hogy 2 mocim van így azért ma is tudok motorozni haverral úgy döntöttünk elmegyünk endúrózni
Nem kell csavarni semerre.Egy drótból készült tartó szoritja a helyére az egészet.
Ha szemből nézed a lámpát akkor láthatsz az izzó melett befelé egy kis bevágás szerüséget.Na oda akad be a drót.Be lekk nyomni majd elmozditani felfelé.
Hát ja. Én is de a rogómat inkább elviszem szervízbe és fizetek érte ha oylan van vele mint hogy nekiáljak szétcsvarozni kb 3 nagy idomból áll aztán az egész motor szétkell szetni hogy lejöjjön egy idom. HAlál az első idom levételéhez ki kell venni az első keréket például elbazsot egy konstrukció iylen téren. NA jóéccakát minekinek meg jó bütykölést.
NOrbi
Hát így jártál. NEkem a malgutim csak egy iylen kis fém lapocskát kellet férrefordítani aztán már kinnt is volt az égő. De kérj meg valami vékony kezű embert aztán hátha meguszod a sok csavarozást.
Próbáltam én a szétszedés elött ahogy haver is mondta,de nekem nem ment
Nekem nagy banán ujjaim vannak nem fér el rendesen a kezem.
A gumiharangot le tudtam szedni,de rögzitőt nem tudtam kiakasztani sehogy
Egyébként most hogy az izzócsere miatt szétszedtem a fejidomot,elgondolkoztam hogy hogyan lehetne kicsit szebbé tenni a fejidomot.
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem a lámpa nem igazán tetszik.Mármint a régebbi fajat fejidomosé!Olyan nagy,meg egybe van az egész.
Probálgattam kicsit korigálni a dolgokat szigetelőszalagal.Ez csak egy amolyan skiccelés féle.
A lényeg hogy ha valahogyan sikerülne latakarni részeket a lámpából valami olyan anyaggal ami elég vékony,nem ereszti át a fényt és szinre lehet fujni akkor elég faja kinézetet lehetne csinálni
Mégegyszer irom ez csak probálgatás,nem igy fogom használni a motort!
Direkt vaku nélkül csináltam a képeket,mert igy nem látszódik annyira hogy csak szigetelőszalag a takarás
HEllo
LEhet nem kell szétbontani az egész motrot. Előszőr én is szétkaptam az elejét aztán rájőttem hogy fél perces mozdulat lett volna. Ha nem szedtem volna szét akkor lekelt huzni egy iylen gumi harangot róla aztán ott is volt az égő az kihuztam az ujat meg bedugtam. Ennyi az egész Probáld meg hog nem-e megy zsétszedés nélkül
Gondolom valahogy igy
Én is most cseréltem izzót,igaz én már szinte rutinból csinálom
Haver szerint ki lehet cserélni az izzót minden szétszedés nélkül is,legalább is azt mondta ö ugy szokta.
Hát nem tudom,lehet az én kezem nagy csak?
Hát... szép, tényleg nekem nagyon tetszenek, de mi ezen a koncepció? googleba beírod kidob vagy 1000 ilyen motort... igaz hogy az házi átalakítás, de akkor is, túl sokat nem kellett terveznie...
Sokkal jobb hangja lett a mocinak,igaz én teljesitményben semmi pluszt nem veszek észre.
Mindegy mostmár legalább hallanak az autósok
Én maradtam a teljes szétszedésben ami igaz sokkal több ideig tart,de ha csak igy megy akkor ez marad
Ha szemből nézed a lámpát akkor láthatsz az izzó melett befelé egy kis bevágás szerüséget.Na oda akad be a drót.Be lekk nyomni majd elmozditani felfelé.
NOrbi
Most már hammar megvagyok igy is,na meg szeretek bütykölni
Nekem nagy banán ujjaim vannak nem fér el rendesen a kezem.
A gumiharangot le tudtam szedni,de rögzitőt nem tudtam kiakasztani sehogy
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem a lámpa nem igazán tetszik.Mármint a régebbi fajat fejidomosé!Olyan nagy,meg egybe van az egész.
Probálgattam kicsit korigálni a dolgokat szigetelőszalagal.Ez csak egy amolyan skiccelés féle.
A lényeg hogy ha valahogyan sikerülne latakarni részeket a lámpából valami olyan anyaggal ami elég vékony,nem ereszti át a fényt és szinre lehet fujni akkor elég faja kinézetet lehetne csinálni
Mégegyszer irom ez csak probálgatás,nem igy fogom használni a motort!
Direkt vaku nélkül csináltam a képeket,mert igy nem látszódik annyira hogy csak szigetelőszalag a takarás
LEhet nem kell szétbontani az egész motrot. Előszőr én is szétkaptam az elejét aztán rájőttem hogy fél perces mozdulat lett volna. Ha nem szedtem volna szét akkor lekelt huzni egy iylen gumi harangot róla aztán ott is volt az égő az kihuztam az ujat meg bedugtam. Ennyi az egész Probáld meg hog nem-e megy zsétszedés nélkül
Én is most cseréltem izzót,igaz én már szinte rutinból csinálom
Haver szerint ki lehet cserélni az izzót minden szétszedés nélkül is,legalább is azt mondta ö ugy szokta.
Hát nem tudom,lehet az én kezem nagy csak?
Így néz ki levágva!