én ma nekiáltam az égő cserének a cbr-en hát majd holnap lefényképezem hogy néz ki a vas 1db idom nincs rajt mert akor mindjárt átnézem a gépet és felkészítem a szezonra
HA elfogadsz egy tanácsot akkor nem szalonon/szervizen keresztül viszed el vizsgára! (az a 4000ft jár közel az igazsághoz) Interneten megkeresed a hozzád legközelebb eső műszaki vizsga központot bemész kérsz egy időpontot lediktálod a rendszámot és visszamész a megadott időpontra! Ami kell a vizsgához az a személyid, forgalmi, a kötelező biztosítás érvényességét igazoló befizetés csekkszelvénye (és persze a moci) Ha nem te viszed akkor meghatalmazás! Amúgy a vizsga díja nem köbcenti után megy! Kategóriák vannak! Egy szó mint száz egyénileg intézd olcsóbb! Amúgy a vizsgáztatásnak hatóságilag megállapított díja van! Ja még egy tipp: ha már lejárt a műszaki akkor kérhetsz hosszabbítást a vizsga időpontjáig! Csak vidd a forgalidat!
nagyon az első darabok között lehetett forgalomba helyezve a tied, ha már lejárt a műszaki, amúgy elképzelhető, hogy annyi egy vizsga. Még jó, hogy az enyémen van még 2,5 év műszaki
Üdv!
CBR-em lejárt a műszaki. Le kell vizsgáztatni, de pl. nekem hondáék 15ezer Ft körüli összeget mondtak.
Szerintem ez marha sok (egy 125-ös vizsgáztatásához).
Tényleg ennyi pénz egy vizsgáztatás, ha amúgy hibátlan a motor, vagy csak megkérik a "módját"?
tudod a cbr megbízhatósága miatt, most szinte minden cbr tulaj motorozik már a jobb időben, és nincs idejük a fórumra írkálni megyek én is (barátnőmhöz)
Ez biztos így van ahogy mondod, én nem kötekszek, jön a tavasz motorozzon mindenki minél többet és jót. Nem akartam elkezdeni egy cbr vs rs vitát mert annak úgysincs semmi értelme.
Figy, amikor megy akkor többet nyújt mint a CBR !
És az összes hibájával se tudja elrontani azt amit nyújt menet közben!
Erre csak annyit tudok mondani hogy a barátnőddel is összeveszel időnként, de attól nég szereted.
Sőt egy összeveszés után mégjobban, mert belátjátok hülyék voltatok. POnt ilyen az RS is...
Mizu, hogy vagytok?! Elhanyagoltam a fórumot kicsit! Most este voltam Citadellánál, meg minden, nagyon szép volt!
HA elfogadsz egy tanácsot akkor nem szalonon/szervizen keresztül viszed el vizsgára! (az a 4000ft jár közel az igazsághoz) Interneten megkeresed a hozzád legközelebb eső műszaki vizsga központot bemész kérsz egy időpontot lediktálod a rendszámot és visszamész a megadott időpontra! Ami kell a vizsgához az a személyid, forgalmi, a kötelező biztosítás érvényességét igazoló befizetés csekkszelvénye (és persze a moci) Ha nem te viszed akkor meghatalmazás! Amúgy a vizsga díja nem köbcenti után megy! Kategóriák vannak! Egy szó mint száz egyénileg intézd olcsóbb! Amúgy a vizsgáztatásnak hatóságilag megállapított díja van! Ja még egy tipp: ha már lejárt a műszaki akkor kérhetsz hosszabbítást a vizsga időpontjáig! Csak vidd a forgalidat!
CBR-em lejárt a műszaki. Le kell vizsgáztatni, de pl. nekem hondáék 15ezer Ft körüli összeget mondtak.
Szerintem ez marha sok (egy 125-ös vizsgáztatásához).
Tényleg ennyi pénz egy vizsgáztatás, ha amúgy hibátlan a motor, vagy csak megkérik a "módját"?
http://www.vatera.hu/honda_rep...
egyébként stoppie okosat szólt! :)
És az összes hibájával se tudja elrontani azt amit nyújt menet közben!
Erre csak annyit tudok mondani hogy a barátnőddel is összeveszel időnként, de attól nég szereted.
Sőt egy összeveszés után mégjobban, mert belátjátok hülyék voltatok. POnt ilyen az RS is...
újra van netem hát én tegnap megtudtam mien a dugó hát elég érdekes majd rakok képet XD