Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen a segítséget, a többieknek is.
én ma nekiáltam az égő cserének a cbr-en hát majd holnap lefényképezem hogy néz ki a vas 1db idom nincs rajt mert akor mindjárt átnézem a gépet és felkészítem a szezonra
Estét!
Mizu, hogy vagytok?! Elhanyagoltam a fórumot kicsit! Most este voltam Citadellánál, meg minden, nagyon szép volt!
Helló!

HA elfogadsz egy tanácsot akkor nem szalonon/szervizen keresztül viszed el vizsgára! (az a 4000ft jár közel az igazsághoz) Interneten megkeresed a hozzád legközelebb eső műszaki vizsga központot bemész kérsz egy időpontot lediktálod a rendszámot és visszamész a megadott időpontra! Ami kell a vizsgához az a személyid, forgalmi, a kötelező biztosítás érvényességét igazoló befizetés csekkszelvénye (és persze a moci) Ha nem te viszed akkor meghatalmazás! Amúgy a vizsga díja nem köbcenti után megy! Kategóriák vannak! Egy szó mint száz egyénileg intézd olcsóbb! Amúgy a vizsgáztatásnak hatóságilag megállapított díja van! Ja még egy tipp: ha már lejárt a műszaki akkor kérhetsz hosszabbítást a vizsga időpontjáig! Csak vidd a forgalidat!
Nekem decemberben 4ezer forint volt.
nagyon az első darabok között lehetett forgalomba helyezve a tied, ha már lejárt a műszaki, amúgy elképzelhető, hogy annyi egy vizsga. Még jó, hogy az enyémen van még 2,5 év műszaki
jaja ennyi
Üdv!
CBR-em lejárt a műszaki. Le kell vizsgáztatni, de pl. nekem hondáék 15ezer Ft körüli összeget mondtak.
Szerintem ez marha sok (egy 125-ös vizsgáztatásához).
Tényleg ennyi pénz egy vizsgáztatás, ha amúgy hibátlan a motor, vagy csak megkérik a "módját"?
hol volt neked natix a motorodban vazze? (:D)
Köcc haver!
Téged meg senki sem kérdezett!Ha nem teccik akkor ne ugasd le!Ne félj nekem se jön be az Apriliád!
Csináltattam
Aki repsol dzsekit akar venni:

http://www.vatera.hu/honda_rep...
én mostanság sajna nuku motor de marha sokat járok kocsival 2 hét és megvan minden. már csak a forgalom van
Ma én is motoroztam+6-fok-ban du-tán 2-t órát,nagyon jól esett csak a gumim nem tapadt jól a hideg aszfalton.
menne TYt is ha lenne izzókészlete
Menne Tyt is ha kész lenne az RS
tudod a cbr megbízhatósága miatt, most szinte minden cbr tulaj motorozik már a jobb időben, és nincs idejük a fórumra írkálni megyek én is (barátnőmhöz)
pedig lassan időszerű lesz, túl punny ez a fórum :D
Ez biztos így van ahogy mondod, én nem kötekszek, jön a tavasz motorozzon mindenki minél többet és jót. Nem akartam elkezdeni egy cbr vs rs vitát mert annak úgysincs semmi értelme.
köszönöm :(( hát pedig reménykedtem... :(

egyébként stoppie okosat szólt! :)
Figy, amikor megy akkor többet nyújt mint a CBR !
És az összes hibájával se tudja elrontani azt amit nyújt menet közben!

Erre csak annyit tudok mondani hogy a barátnőddel is összeveszel időnként, de attól nég szereted.
Sőt egy összeveszés után mégjobban, mert belátjátok hülyék voltatok. POnt ilyen az RS is...
Akkor abból már csak jövőhét lesz valszeg. Remélem ez már jó lesz, és tudsz majd sokat motorozni.
hy all

újra van netem hát én tegnap megtudtam mien a dugó hát elég érdekes majd rakok képet XD
vagyis hrc matrica