Ahogy érzed! de gyárilag is rajta van a repsolon az irc matrica, én annak nem látom értelmét... rs hátuljára inkább egy "tolni" matricát tegyél (remélem nem húzod fel rajta magad )
Értelme nem sok van, csak a 600-as és 1000-res repsol cbr-eken is ezek a matricák vannak, és így jobban "hasonlít" azokra, meg szerintem jól is mutat rajta.
Sziaszok ma én is szétdúrtam a hátulját de bár ne tettem volna mert azon kívül h szétszedtem meg összeraktam nem csináltam mást.Vágni nem akarom mert eladásnál nem jó pont meg ott a rendszámtáblavilágítás is
Itt egy pár kép:
Ja az uccsó kép az csak bónusz
csáó!
Igen, de az a másik verzióban van!Itt csak 1 személy mehet a mocin!Ott meg 2 vagy akár több(streetfgihterkedhetsz) is!Az a Hungaroring, és környéke(Kistarcsa, Zsófialiget, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő, Szilasliget)!
ez egy kakucsi kiadás a kakucsi pálya szerepel rrajta (a teljes amit terveztek) 100variációban.csak TZRekkel lehet menni.ha végig viszed döngethetsz R6R-rel is de ez bonus a Hringes verziőban van egy csomó pálya
Persze ez az olcsóbb megoldás, de ha nem csak "összecsapod" akkor ugyanúgy igényes! Viszont cserélheted is kompletten az alsó részt plusz venni kell egy rendszámtartót! Ahogy néztem az kb. 25.000 ftnál állna meg Ami szintén nem túl sok pénz csak nem biztos hogy megéri?!
Én levágtam! Egyszerű a mutatvány egészen fennt le lehet vágni szépen! Le kell szedni a rendszámvilágítást utána light-osan berajzolod a műanyagon hol akarsz vágni és nyissz... különösebben nem is kell venni oda semmit mivel ha jól megnézed a kis hondán eleve ott az "alu" index tartó illetve a rendszámnak is ott fan kis fémlap amire feltudod fogatni...
Ha gondolod tudok képet is csinálni róla hétvégén...
Csáó
Okés! Akkor szombaton csinálok fotókat róla rendszámmal meg anélkül is!
Csaó
Tyű, vazze! Ezt jól szétkaptad! Az a bonus kép nagyon yo!
Itt egy pár kép:
Ja az uccsó kép az csak bónusz
csáó!
De ezt a Z3 csinálta, és van még 1 fajtája is, de azt nem tudom hova tettem!Z3 nak küldjétek a dícséreteteket!
Semmi baj, a Hungaroring mellett lakom!
Én levágtam! Egyszerű a mutatvány egészen fennt le lehet vágni szépen! Le kell szedni a rendszámvilágítást utána light-osan berajzolod a műanyagon hol akarsz vágni és nyissz... különösebben nem is kell venni oda semmit mivel ha jól megnézed a kis hondán eleve ott az "alu" index tartó illetve a rendszámnak is ott fan kis fémlap amire feltudod fogatni...
Ha gondolod tudok képet is csinálni róla hétvégén...