Zsolti szerintem ne kockáztass, nem biztos hogy jól jársz vele akkor is ha csak 25e. Én azóta vettem egy BOS kipufogót, és nagyon meg vagyok vele elégedve, ha érdekel nézd meg a videóknál. 58e forint volt de én beleszerettem :)
Az elsőképen lévö oldalkocsis vas nagyon tetszet apámnak!
Most pannonia T5-öst akkar venni!
A 2.dik képen meg apám megy azzal a kék er-5-el melettem!
Mögötte meg az élet társa!
Üdv.! Nézegettem a hirdetéseket és találtam egy sportdobot (Leo Vince V6) 25e-ért. Beszéltem is a sráccal, elvileg minden oké vele, de körbenéztem a neten és ezt a dobot (V6) csak 2ütemű motorokon/motorokhoz láttam. Jah, és itt a fórumban is említette vki tavaly ősszel, hogy ilyen dobot tudott eladót, de elötte 2ütemün használták (lehet ugyanarról a dobról van szó). Elment tőle a kedvem, valószínű nem veszem meg. Nektek mi a véleményetek?
hát persze hogy emlékszem imádtam a kis cbr-t is!nagyon megszeretette velem a motorozást! de nem olyan lassú ahoz képest hogy mekorra városba mászkálás nagyon zsíros volt
jah a jó kis nap volt csak lassú NS-1 nem egy villám gép :D
de azért mikor vittél vifferen hát kicsit fostam
valoo és ezekre a kép kockákra emlékszel ?
hmm hát igen jóvolt amugy szép képek lettek 91-es hát igen nem mai db de még mindig jólmegy és megbízható is! hát amugy mostanába nem nézelődök ilyen téren sorry és nemis tok semmit de azt tudom hogy van egy vfr kockásra fujt kerekekkel nah azt neved meg jótanács nah csáó!
igen tuddom!
Ez 95-ös és alkú képes még ha komolyan érdekel, és miért ne érdekelne?!
Amugy ha esetleg van egy két linked jó eladó vfr400-asrol jó volna!
Vagy tudsz valamit! Elöre is kösz!
hmmm nemis adtam volna oda nah jó talán hát amugy száguldozó vannak olcsobban is vfr-ek érdemes megnézni és kipróbálni elég sokat!amugy 96-os vfr-t azért énis bepróbálnék
Ja hát ennek is brutál hangja volt és csak 2.-ban mentem vele!
Egy párszor a gyorsitokban kiváncsiságbol rá huztam miután bebujtam a plexi mögé és azt hittem felcsavarja a rázoköveket!
Azotta nagyon ilyet akkarok venni következő mocinak!
nem a valooo gépével ez egy mássik vfr400-as volt amivel mentem!
Egy csávoka jött ki vele a barátnöjével, az meg egy Ducatival jött!
Odda jött h egész jol döntök és feltünt nekki milyen jol kanyarodik a cbr!
Fel ajánlottam h mehet vele ha akkar, ő meg azt mondta h akkor én is mehetek az ővével!
Kérdeztem mivel van?
Erre ő: 96-os vfr400
Mirre én: ok!
Szerintem 120 mm x 100mm-es!
Azt látom, hogy a tiéd triovál, de 120mm x 100mm-es, vagy 130mm x 105mm-es?
Most pannonia T5-öst akkar venni!
A 2.dik képen meg apám megy azzal a kék er-5-el melettem!
Mögötte meg az élet társa!
de azért mikor vittél vifferen hát kicsit fostam
valoo és ezekre a kép kockákra emlékszel ?
Ez 95-ös és alkú képes még ha komolyan érdekel, és miért ne érdekelne?!
Amugy ha esetleg van egy két linked jó eladó vfr400-asrol jó volna!
Vagy tudsz valamit! Elöre is kösz!
Egy párszor a gyorsitokban kiváncsiságbol rá huztam miután bebujtam a plexi mögé és azt hittem felcsavarja a rázoköveket!
Azotta nagyon ilyet akkarok venni következő mocinak!
Egy csávoka jött ki vele a barátnöjével, az meg egy Ducatival jött!
Odda jött h egész jol döntök és feltünt nekki milyen jol kanyarodik a cbr!
Fel ajánlottam h mehet vele ha akkar, ő meg azt mondta h akkor én is mehetek az ővével!
Kérdeztem mivel van?
Erre ő: 96-os vfr400
Mirre én: ok!