Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thx mester
Rocky a légszürős oldalt megtudod adni ahol vetted a ciberére ? én is veszek az ns-re újat
Nekem van egy ennél jobb sztorim de csak annyit mondok róla hogy nálam a német túristák szerepét siklóernyősök töltötték be
LOL
Sziasztok! Kérdeznék ! A CBR 125 r karburátoros és injektoros váltózatára van valakinek összehasonlí
tási alapja? Injektorral 2007 melyik hónaptól hozzák? 06?
akkor a buszok réme. az rövid és hangzatos
Hát ezért érdemes volt ide is benéznem! Nem semmi..... el tudom képzelni a fejeket! Jah és bocs, ha zavarok, de ezt muszáj volt!
nem bkv, távolsági kérlek
akkor ezért "tiszta g*cik" a BKV buszok Randy a BKV-ék réme
én bnőmmel utaztam távolsági buszon,már csak 2en voltunk fent, hátramentünk,cumi,de jött egy német turistabusz ami magasabb volt mint a mienk,de ezzel nem számoltunk mosolyog mindenki budapest wie schön,stb aztán azok a kurva nagy döbbent arcok,áááá soha nem felejtem el de átintegettem legalább
CBRfun az is érdekes lehetett mikor mesélte fatherom hogy mentek este a soroksárin lámpa aztán a kamionból lenézz milyen jó csaj van jobb oldalt hát erre enm kézi munkát végzet a sofőrön én ott szakadtam volna meg a röhögéstől ha ilyet láttam volna egy lámpánál
ezért hány büntetőpont jár?
Szerintem Zseby arra utalt hogy véleménye szerint kamuzhatott a csaj mert a menst.fájdalom nem okoz hányingert. Bár szerintem ahány ház, annyi szokás
Most tette a csaj 1-esbe
-10 felett igaz is! -10nél már kurva hideg van motoron. az ilyen -5,0 fok még elviselhető ha be vagy öltözve.
+10 fok felett meg már tök szar, mert izzadok a bőrruciba :)))
ha minden igaz, 2 hét és végre énis beírhatom hogy megyek motorozni
mi újság Zseby ?
Én csak azt kommentáltam amit láttam, szerény angol tudásom szerint az "I have a menstrual pains" arra utal hogy olyan napjai vannak. Ö mondta
piros betűs napokon a csajok nem hánynak, elő a biológia könyvekkel
Irigyellek ,nálunk most is esik!
Hali mindenkinek most jöttem meg haverokkal motoroztunk egy jót csak 100km-ert