Komolyan kiszedted a hátsó villát? Minnek? Teljesen felesleges, megkeresed a láncon a patent szemet, odda raksz egy csavarhuzót majd egy jó erős ütésel vagy nyomásal kipantitod azt! aztán már csak az összefogó szemet kell kiszedned és ketté válik a lánc amit kitudsz huzni(ha nem akarsz ezzel a 10 másodperces müveletel foglakozni le flexeled a láncot de szerintem időben ugyan annyi és szétbarmolod a láncot) . nekem kb 15 másodperc volt kicserélni a láncot!
Szerintem mielőtt nekiállsz megkérdezhettél volna pár embert aki csinált már ilyet..... ...Egyébként nem kell kiszerelni a villát, a láncot elvágod, és az újat pedig rárakod és egy speciális összenyomó szerkezettel szétlapítod a patentszem csapjai végét.....Ez megvan kb 1 óra alatt.
Közérdekű kérdés! Az aki cserélt már láncot a kis CBR-en és nem a márkakereskedés csinálta, hanem saját maga az monnya már el nekem hogy ki kellett venni a hátsó villát ahoz h le tudjam venni a láncot Mert én ma cseréltem ki és nem jöttem rá a nyitjára ezért kikaptuk a hátsó villát rugóltól mindenestől.Vélemény?
Eladó ár alatt egy honda cbr 125 r típusú motor kerékpár,a motor magyarországi,rendszámos,minden papírja meg van(forgalmi,törzskönyv,szervizkönyv,kezelési útmutató...
szerszámkészlet,2 kulcs...
A motor szép állapotban van, kisebb esztétikai hibákkal(semmi kmolyra nem kell gondolni),jó gumikkal,láncszettel,garantált kilométerrel,a képen látható gyári állapotban eladó(a képek most készültek).
A motor ára irányár(elszeretném adni,hívj nyugodtan megegyezünk)!
Nagyon szép DÖg,milyen farokidom van rajta?Olyasmi mint a VTR-eké
Biztos kikúrtjól megy
szerszámkészlet,2 kulcs...
A motor szép állapotban van, kisebb esztétikai hibákkal(semmi kmolyra nem kell gondolni),jó gumikkal,láncszettel,garantált kilométerrel,a képen látható gyári állapotban eladó(a képek most készültek).
A motor ára irányár(elszeretném adni,hívj nyugodtan megegyezünk)!
Sürgős!