én mult szombat elött voltam szerelőnél,hideg volt de néha elkapott a hév kicsit tovább döntöttem mint tavaly ilyenkor (az 1000kmes rutinaommal jah nem!1500,bocs )
nekem volt egy Merci nevű ovistársam...szerelmes is voltam belé az autók nevét elöbb tudtam mint az állatokét és a merci szóról is az autó ugrott be (meg karl benz lánya) de vhogy esezmbe se jutott ilyen miatt "így csúfolodni".amúgy üdv a forumon
Nekem egész konkrétan nem lett volna vele bajom, de szer zett pár nyomastztó évet az elemiben a nevem. Tudod, gyerekség... Nem kicsit kaptam az ívet, miszerint Mercédesz-benz, aztán egy időután már csak benz... :)))))
Aztán leszoktak róla, de hát mély nyomot hagyott bennem....
De már túl vagyok rajta
szevasztok! Megtudnátok mondani(esetleg mutatni) hogy egy cbr en hol található az alvázszám? És még valami! A motornak az évjáratát, kilehet olvasni az alváz, vagy a motorszámból? ha igen, hogyan? köszi az infót
Kössz szépen!Ez 1 nagyon hasznos informácio volt.Ma szépen ki is vonattam a kicsikét.1000 hála.Ezért hagyom hogy megelözzél jövöre a kakucsringen de cak 1x.
hát csütörtök estétől vagyok otthon általában ! most az ügyintézések miatt hétfőig szoktam maradni ! csörögj rám vmikor vagy MSN en lebeszéljük és megnézheted ! már otthonvannak a motorok nem Oroson ! találtam garázstot
Aztán leszoktak róla, de hát mély nyomot hagyott bennem....
De már túl vagyok rajta
amúgy ügyes vagy, lehet én nem mernék így döntögetni ilyen hideg aszfalton.
tényleg most hogy fasza motorom van már tényleg kinézhetnék egyszer oda !
benne vagyok de akkor egy egykörös versenyt menjünk