Az enyém115-t és akit én is ismerek azoknak is ott körül.Persze én is olvasok a fórumokon130-140-eket,lehet, hogy a mieink azok rossz szériák?HeHehe...
emmeg az én hirdetésem volt....legjobb a vége..csak vasárnaponknt hazsnált hobby motor...és a nyáregyházi versenyen van lefényképezve
végülis..vasárnap volt az is
nem kárositja csak kurva hangos lesz anyi.
hard line soud lesz. hosszu turán picit fogod majd a fejedet de tankolni ugyis meg kel állni.
semi baja nem lesz nem fogja a betont feltépni. picit jobban húz alúlról. mert nincs viszafoljtva.
egy jó sportdobot meghálál a gép üvölteni fog mint a barom. cső átmérőjétől függ milyen hangos legyen
de 50 ropiért adnak engrus dobot a mivel a cbr márkakupán is szaladgálnak. élőben nagyon szép mély vödör hanja lesz tőle.
hilo
sziasztok!
lehetne egy kérdésem?
Az károsítja a motort hogyha nyitott kipufogódobot csináltatok rá?
Mert úgy sokkal olcsóbban kijönne mintha vennék rá mondjuk egy Finstert 50.000 ért és az még a legolcsóbb
figy az már nyár óta úgy van ! lehet én is ugy vettem nem tom ! az biztos hogy városban sokszor mentem vagy 80-90 el felmarásba meg kátyuba de tényleg nem tom mikor mi miatt ütődött meg ! egy biztos nem ráz! nem üt ! és nem ereszt ! de indulás előtt azért nézd meg mindig az a biztos bár sztem ha nem javitod ki akkor is nyugadtan mászkálhatsz vele
ejj ha nem lenne ien szar idő most ak hnap lett volna egy 150km es kis turám haver cbr jével 1 csajszit kellett vna vinni fogszabájzásra de ien időbe sajna elmarad pedig szeretek cbr ezni
Akkor karbibeállítás na...
elolvastam a kis könyvecskéjét de ott nemrémlik h lett volna iylen...
Mocit vissza adom de akkor én meg kérném érte a CB500-ast
emmeg az én hirdetésem volt....legjobb a vége..csak vasárnaponknt hazsnált hobby motor...és a nyáregyházi versenyen van lefényképezve
végülis..vasárnap volt az is
Csak mert múlkor levettük a kipufogódobot a haverommal aknek gsx-r600-a van és az is eldobta az agyát mikor beindítottuk
nem kárositja csak kurva hangos lesz anyi.
hard line soud lesz. hosszu turán picit fogod majd a fejedet de tankolni ugyis meg kel állni.
semi baja nem lesz nem fogja a betont feltépni. picit jobban húz alúlról. mert nincs viszafoljtva.
egy jó sportdobot meghálál a gép üvölteni fog mint a barom. cső átmérőjétől függ milyen hangos legyen
de 50 ropiért adnak engrus dobot a mivel a cbr márkakupán is szaladgálnak. élőben nagyon szép mély vödör hanja lesz tőle.
hilo
lehetne egy kérdésem?
Az károsítja a motort hogyha nyitott kipufogódobot csináltatok rá?
Mert úgy sokkal olcsóbban kijönne mintha vennék rá mondjuk egy Finstert 50.000 ért és az még a legolcsóbb
Vegye meg valaki hogy legyen Rockynak 600RR-je!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
kúrva Belga nem szerdán koncertezik
elolvastam a kis könyvecskéjét de ott nemrémlik h lett volna iylen...
Mocit vissza adom de akkor én meg kérném érte a CB500-ast