na ittvok, csak közben nagyban vágom a tegnapi Dunlop Trophy-n készült felvételeimből a klippet.
a CBR125 kupában csak bérelt CBR125-ösökkel lehet menni. Ez a múltkori kakucsi verseny csak egy kivétel volt. Egyébként 300ezer a beugró (teljes szezonra)
Ezt csak meghuzták szerintem , de mindegy. Én most meghuztam piszkosul meg kapott azotta egy csavart, találtam egy autósboltot ott a motoros találkozó helyén ahol kaptam hozzá sima 8-as csavart!
többféle 323 mas van gondolom améket lenyomtátok az nem turbós volt .egy 90 lovas kocsit meg még egy 220 lovas BMX is le tud nyomni ! a turbósat nem tudná
Szép estét mindenkinek!
Ma értem haza Hajdúnánásrol az első motoros rock fesztivárol , jó volt csak kevesen voltunk és korán elmentek az emberekutolsó elötti napon , már csak én meg a bátyám voltunk!
Viszont odda fele egy hosszú huzatos rész után beértünk egy településre és furcsa volt váltani, fel felé szinte alig tudtam végül mikor megáltunk ott tankolni akkor vettem észre h a lábtartom alsó csavarja eltünk, a fölső is már félig ki volt csavarodva, végül a benzinkutas rendes volt, mert addot imbuszkulcsot a meg maradt csavar meghuzásához (egy eladásra szánt csomagot fel bontot ovatosan és addig kölcsön adta ugy h mákom volt h ilyen rendes kutast fogtam ki ) az alsó helyét megkábelkötegelöztem! Szóval így jártam!
Hali látom vitatkoztok hogy melyik autó hogy gyorsul hát nekünk van egy 220lóerős BMW-énk unokatesóméknak egy mazda 323f és legyörsuljuk mint a szart...,a mazda 323f 10mp allat van 100-on a bmw-énk meg 8mp alatt
étre csak ezt a pályázást tervezem, de jövőhéten újra Kakucs.
a CBR125 kupában csak bérelt CBR125-ösökkel lehet menni. Ez a múltkori kakucsi verseny csak egy kivétel volt. Egyébként 300ezer a beugró (teljes szezonra)
Hogy-hogy nem jöttél tegnap kakucsra?
rablók amúgy..
általában eezeket úgy meghuzzák mint a szar, sőt, néhol még be is ragasztják, nem?
Ma értem haza Hajdúnánásrol az első motoros rock fesztivárol , jó volt csak kevesen voltunk és korán elmentek az emberekutolsó elötti napon , már csak én meg a bátyám voltunk!
Viszont odda fele egy hosszú huzatos rész után beértünk egy településre és furcsa volt váltani, fel felé szinte alig tudtam végül mikor megáltunk ott tankolni akkor vettem észre h a lábtartom alsó csavarja eltünk, a fölső is már félig ki volt csavarodva, végül a benzinkutas rendes volt, mert addot imbuszkulcsot a meg maradt csavar meghuzásához (egy eladásra szánt csomagot fel bontot ovatosan és addig kölcsön adta ugy h mákom volt h ilyen rendes kutast fogtam ki ) az alsó helyét megkábelkötegelöztem! Szóval így jártam!