39 öltés,kívűl ennyi volt,a nagy varratnál nyílt szét(ott is),csont több helyen kint volt,a lábamat meg úgy kellett összefogni,hogy szét ne hulljon,egy román katonaorvos egyből amputálni akart,de anyám szerzett egy profit,akinek a mai napig hálás lehetek,hiszen nagyon jól megcsinálta
Eladtam a kicsikét és idén nem is veszek új motort. Autó jön most aztán ha összejönnek a dolgok akkor jövő nyáron egy kategóriával följebb újra csatlakozom a kétkerekű világhoz!
szasztok skacok! elsö: nekem a cbr 100 km/h-nál és 6. sebességben PONT 8000-ret pörög.
másik: nem tudom pontosan hol tört el a kuplungkarod, de akkor járnál a legjobban, ha megheggesztenéd. a DT.-men szinte tőből tört le, megheggesztettem és utána ráhuzom a gumit akkor nem látszik.. de amugysem vészes az a "forradás".. amugy számithatsz rá, hogy 5 alatt nem uszod meg, és akkormég nem is "eredetit" vettél..honda boltba sztem jócskán elkérnének 10 ezer fölött..
üdvök
egyelőre van egy pulcsis-forrasztós :D
POWER SZELEP
hangja csak volt holnaptól megy vissza a gyári
azt mondtam kb honnan emlékezzek én ilyenekre?
a tiéd 3 masba 65 nél mennyit forog? fejből kérem a váalszt
másik: nem tudom pontosan hol tört el a kuplungkarod, de akkor járnál a legjobban, ha megheggesztenéd. a DT.-men szinte tőből tört le, megheggesztettem és utána ráhuzom a gumit akkor nem látszik.. de amugysem vészes az a "forradás".. amugy számithatsz rá, hogy 5 alatt nem uszod meg, és akkormég nem is "eredetit" vettél..honda boltba sztem jócskán elkérnének 10 ezer fölött..
üdvök
más terveim vannak
de amúgy a használati utasitásba 1300-1500 at irnak
nsremen 1000körül volt...