az a ciki h ez nekem már akkor volt mikor levetkőztem csak jött az eső és visszamentem betolni a mocit és nemvolt rajtam cipő csak papucs és éphogy befértem az rs és a kocsi között és megcsúszott a pacsker és ugy égetett meg:S szal ja....
nekem is sikerült megégetni magam 1 hete a vádlimon 2x is! kicsi TZR berágott rám vagy nemtom
tiszta piros volt 2-3 napig aztán felhólyagosodott, kipukkant, kifolyt a víz és már lehámlott róla a bőr
már nem fáj, és érdekes módon akkor ott amikor történt nem fájt, otthon vettem észre
és azért volt mert nem megfelelő ruházat volt rajtam! szóval mindenki---- felöltözni rendesen!
tök poén egyzser cigányok kötözték be a bokám... mert ömlött a vérem mert felvágta egy üvegszilánk oldalt... tök rendesek voltak:) bár a nyoma megmaradt:D 3cm hosszú:D a másik kedvenc a térdemen van:D görkoriztam és eltaknyoltam a lejtőn egy kavicson:D azmeg ugy gondolta h bele áll a térdembe:D persze megint tetanusz meg minden ökörség... :D legalább lesz mit mesélni az unokáknak:D
van már ien fehér hegem régebbről akk ezis oan lesz mint az... frankó:D most egyenlőre ien nemistom mien szine lett:D vöröses barna v nemtom:D 2 csik egymás mellett :Sien vizcsepp szerűek:D de nem oan kicsik:s de mostmár legalább nem fáj:D tegnap majdmeghaltam úgy égett:S nembaj legalább marad emlékem a cbrtől örökre
tiszta piros volt 2-3 napig aztán felhólyagosodott, kipukkant, kifolyt a víz és már lehámlott róla a bőr
már nem fáj, és érdekes módon akkor ott amikor történt nem fájt, otthon vettem észre
és azért volt mert nem megfelelő ruházat volt rajtam! szóval mindenki---- felöltözni rendesen!
Nyugi!