Szerintem húzhatod nyugodtan, de mint mondta zoli talán, ne tartósan. És ez csak tanács. Ami biztos, baja nem lesz tőle.
Ha nekem egyszer meglesz, biztos türelmes leszek 1500km-ig.
Szeva! Augusztus 3-5-ig jössz sárvárra motorostalira? Mert egy cbr-es haverommal a szombati napon tuti kimegyünk, a többit meglátjuk. Aztán ott találkozhatunk, meg tervbe van a pancsi ring is. Te pontosan hol is lax?
Lehet hogy most lefognak tolni el páran, de 1000-re szervízre szépen vittem befelé 80-nal hazafelé meg 100-110-el jöttem. Szerintem ettől nem lett semmi baja. Bár ez ugye csak nem végsebesség mérés volt. Én vártam még egy pár száz km-t asszem olyan 1400 körül néztem meg.
Csáó! Ugye tegnap megvolt az ezres szervíz, és utána már felpörgetetm 7000-es fordulatra, így 90 körül mentem vele. Szerintetek kell még vele finomkodni, a fokozatot szépen emelni csak lépésben, vagy egyből megnézhetem most is hogy mit tud végre?
na jó.. tegyük tisztába egy kicsit a dolgokat:)
az építész tervez. a ház elrendezését, szerkezetét stb.. nem emel fel egy csempét sem és nem hordja a maltert...
amiről ti beszéltek az az építő munkás
ez télleg igaz...én a 125ös kawa-t festettem le feketére és télleg kissebbnek tűnik!de én nem őrültködök vele...majd azt mondom robogó blokk van benne mint a dna-ban
nitro kell rá. leszedni minden idomot, akkor valóban kisebb is lesz. :D aztán mikro mész 40-el, de mégis rádsvillog a rendőr, kinyomod 270-80 ig, és miko9r kezd elfogyni a szufla ráengedet a nitrot, oszt jónapot.
Ha nekem egyszer meglesz, biztos türelmes leszek 1500km-ig.
az építész tervez. a ház elrendezését, szerkezetét stb.. nem emel fel egy csempét sem és nem hordja a maltert...
amiről ti beszéltek az az építő munkás