ténleg akar vki olyan CBT ami 240 et megy ? mert nyomtatok gy számlapot az órába 0-20-40-60-80-200-220-240-260-300 ! igy lesz beskálázva megrendelést le lehet adni a 06 90 666 999 69 71 as számon
nyugi, volt 1 év mire meggyöztem.. tudod a faszik olyan önelégültek.. úgy érzik az autó vezetést és a motorvezetést csak ők képesek tökéletesen csinálni.. a nő csak próbálkozhat. na erre sikerült rácáfolnom. sőt, máég azt is megkaptam hogy motort jobban vezetek mint autót..
ez lehet annak is köszönhető, miután 40 fokban az M0-son a dugóban 10 km-t szlalomoztam a teherautók között , miközben mögöttem ült. Azt mondta nem volt halálfélelme..
viccen kívűl, életében eőszőr megdicsért.
há én nem tom, de mikor a barátommal 2en ültünk rajta :D (130 kiló cirka) akkor eléggé fájt a kicsikének... full gázzal mentünk 80-nal :D:D:D:D de az élmény megfizethetetlen..
úgy röhögtünk egész úton, hogy majd meg pusztultunk... elöl az 50 kilós csaj, mögötte a 80 kilós pasija :D szemből aki látott minket oldalról meg ne is beszéljünk
kérlekszépen add kölcsön a géped egy körre, és elhiszem!
viccet félretéve talán nyomatékosabb lett de erősebb nemhiszem ! legalábbis nem számottevően erősebb
Csak a fejidom változott, és injektoros lett.
este irok :D
ez lehet annak is köszönhető, miután 40 fokban az M0-son a dugóban 10 km-t szlalomoztam a teherautók között , miközben mögöttem ült. Azt mondta nem volt halálfélelme..
viccen kívűl, életében eőszőr megdicsért.
(ne vedd sertésnek )
És nagyon parázta....
csá!
úgy röhögtünk egész úton, hogy majd meg pusztultunk... elöl az 50 kilós csaj, mögötte a 80 kilós pasija :D szemből aki látott minket oldalról meg ne is beszéljünk