hmm...nekem elvették a jogsim kb 1-1.5 hónapja de az utóbbi 3 napban elpattant egy ér a fejemben...eddig bírtam ki motorok nélkül...akkor gondolom milyen lehet nektek....és ma még az is felmérgelt h a kimentem az utcára a házunk előtt meg pont ment el egy cbr1000 trikolor és egyből 1kerék meg minden a mögötte lévő gixxer meg powerslide ..............de már nincs sokt hátra és jön a Cbr125R
És esetleg ha lenne rá valami igény egy ilyen házibajnokságot (akár hungaroringen, mert az olyan központi hely) nem lehetne szervezni? Csak széria, cbr-ekkel menni? Vagy mindenki féltené a motorját?
Esetleg egy cbr 125 találkozót is össze lehetne hozni valahol ahol az ország minden részéről össze lehetne hívni embereket... Ha szar az ötlet nem kell leugatni
Hát én sem motorozok egy idelyig a kormány csapágy csere sincs meg egy perc alatt sajnos ! Addig meg kint leszek Horvátba pihenni egy hétig aztán mirre vissza jövök remélem már mehetek érte ez kb 16.-a! A Derbi? Na az meg egy mássik törtrénet!
Esetleg egy cbr 125 találkozót is össze lehetne hozni valahol ahol az ország minden részéről össze lehetne hívni embereket... Ha szar az ötlet nem kell leugatni
Nézd a jó oldalát is! - én is így vagyok vele, mélyet sóhajtok, mikor jöd 1 Duke és tovább megyek
(Amúgy hány körös a verseny?)
Na jók lettek a képek
50 es 4T ! ebben aztán van erő!