Csak sajna szegényem rákos és most már az utolsó stádiumba van.Már nem ülhet motoron.Kettős látása van.ő 51 éves vele szerettem meg a motorozást.igaz neki chopperja van de az is jó volt.Minden nap mentünk gurulni.A haverjának volt egy suzuki 650-es arra felültem és azóta csak a gyorsaságiak érdekelnek Voltam pesten is amikor volt a motoros demonstráció
Van egy haverom a ki tanitgatott simsonnal!mentem a tanyáján körbe-körbe és volt egy élesebb kanyar na én okoska kuplung be húz,fék.És ahogy kanyarodttam túl nagy gázt adttam neki a hátsó kerék kipörgött a fűves részen de megfogtam a motort!Azt mondta a haverom hogy belölem jó mocis lesz mert nem pánikoltam be hanem megfogtam a mocit egyenesbe raktam és már mentem is
Azért gondolkodok egyenlőre csak ebbe 125ös-be mert alacsony vagyok és szerintem ahogy olvastam a leírását könnyen kezelhető.És pont jó egy kezdő motorosnak Egyenlőre szerintem nekem elég lesz
Azt máshogy bőgettem meg.Sétáltam a főut mellett és jött egy hayabusás srác hátra néztem és mutattam neki huzza meg a gázt!Ment a felező vonal mellett hirtelen berántotta felém a mocit és oda pörkölt Nagyon király volt na meg persze akik jöttek mögöttük azok se hagyták ki
ráadásul keresnem kell egy másik albérletet mert eddig anyámmal meg az iker bátyámmal laktam együtt csak sok dolog miatt külön kell hogy menjünk.de nem is bánom legalább egyedül leszek és nem zargat senki