húú megvettem a zsir új adidas spuperstar cipőmet amibe nekiálltam motorozni és mivel a mocimon olyan a váltónak az a vacka mint valami reszelő hát persze hogy szétbaszta a szép új cipőmet (megszakad a fűző, meg elkopott egy kicsit ott az eleje + felszakitott egy cérnaszálat is! )
Ezt ma találtam:
Honda CBR125R Hirdetés feladva: 2007 június 27.
Ár: 659,900 Ft
Ccm: 124 cm3
Évjárat: 2007 július
Kivitel: sport
Szín: Piros és Repsol
Futott km: nincs adat
Állapot: új
Leírás: Új motorok, egyedi AKCIÓs áron, márkaszalonból, 2 év garanciával! (Az ár a regisztrációs adót tartalmazza!)
Kereskedő: Honda Highway Motorszalon és Szerviz
Ügyintéző: Balázs Sándor
Cím: 2400 Dunaújváros, Béke tér 3.
Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 9.00-17.30
E-mail cím: highway@honda-highway.hu
Internet:
Telefonszám: (25) 523-033, (20) 9287-906
Ugyanannyi időnként kell tisztítani a K&N-t mint amilyen időközönként a gyári papírszűrőt cserélni kell.
A gyári szűrő 9ezer-valahány forint, a K&N 11200 Ft.
Valaki tudna nekem mondani valami a cbr légszűrőjéről? Mennyi idő után kell cserélni stb, meg hogy ha cserélem K&N szűrőre azt mennyi idő után kell tisztína stb.
Én nem szoktam visszaköszönni a sisak nélkül mászkálóknak, az nekem már nem fér bele . Pedig a choppereseknek, quad-osoknak, és simson-osoknak is mindig intek. Robeszosoknak is, pláne mikor látom hogy az ember fején a bukósisak többet ér mint az egész robesz caklipakli, szal levágós, hogy csak nem akart az R1-gyel elmenni a közértbe tejfölért
Aki kérdezte a K&N légszűrö, annak azt mondom, h nekem volt olyan sportszűrőm és nagyon szíta a koszt...szal, arra figyelni kell!
szóval jó dolog ez a kábbelikimélős váltó!
de a legjobb egy endurrós csizma lenne
ENDURO FOREVER
sőt salvia és érdekelne, nem csak gomba. de csak olcsón :)
CBR-em amúgy volt(1000F-1988)
Honda CBR125R Hirdetés feladva: 2007 június 27.
Ár: 659,900 Ft
Ccm: 124 cm3
Évjárat: 2007 július
Kivitel: sport
Szín: Piros és Repsol
Futott km: nincs adat
Állapot: új
Leírás: Új motorok, egyedi AKCIÓs áron, márkaszalonból, 2 év garanciával! (Az ár a regisztrációs adót tartalmazza!)
Kereskedő: Honda Highway Motorszalon és Szerviz
Ügyintéző: Balázs Sándor
Cím: 2400 Dunaújváros, Béke tér 3.
Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 9.00-17.30
E-mail cím: highway@honda-highway.hu
Internet:
Telefonszám: (25) 523-033, (20) 9287-906
vagy rendes gomba?
ha rendes gomba és jó áron van akkor érdekelne
A gyári szűrő 9ezer-valahány forint, a K&N 11200 Ft.
pápá