Ember haverom most vett akrapovic dobot 30000ft ért
persze magán embertől és csomagolásában!
Nekem is valami ilyen kéne!
Ha tutdtok valamit akkor konkrét dolgokat írjatok
Köszi
Tud valaki segíteni nekem hogy hol tudnék sportdobot venni
cbr125r-re ami nem túl drága és jó is (akrapovic,mikron)
Ha van valami alkalmi vétel használtba az is érdekel!
Kössz mindenkinek!
Hát én így, vagy úgy, de ott lecek. Az, hogy mivel megyek, az motorfüggő, de sztem azzal (bár addig még lecc 1 blokkszéthúzásom) Ha gondolod csatlakozz még előtte úgyis beírok ide. Akinek van kedve jöhet...
Nyíregyházi vagy? Kitölthetnéd az űrlapod
Motorral szeretnék fölmerészkedni! Ott ugye akkor nincs terep? ha már gokartozni lehet....De nem poros a pálya?
Azt olvastam h egy kör 1km. Az nem pici de nem is nagy.
http://www.rabocsiring.hu utánna kattints a gokart-ra és ott a bérgokart... nézd meg itt majdnem minden megvan, sajnos kicsit hiányos és többértelmű. amúgy a pálya nagyon király sztem. körbe épített gumifal meg országos versenyeket is rendeznek ugyhogy odavan figyelve rá. A bérgokartnál irnak valami motor napijegyet 5000Ft ért de ezt nemtom mit jelent egy óra vagy amíg kedved van nemtom Ha gokartozni akarsz a spar alattinál sokszorosan jobb érdemes kipróbálnod tetszeni fog!
Lehet csatlakoznék...ha lehet. "The track is made from 70% asphalt and 30% rubble." (rubble=kőtörmelék, murva, terméskő) Azaz, akkor ez nem versenypálya mint a rábaring stb.. Megkéne majd nézni, szal lehet mennék
Szal a viamichelin szerint 33 km, és igen el lehet menni mocival, nemcsak crossal... Rallycross szokott lenni legtöbbször, az pálya nagy része beton + a másik fele terep. Lesz streetfighter bemutató is. Tán Hidi Miki lesz vagy ki a tököm ... Am 5-6-án lesz (Ezt Dokynak üzenem) csak a streetfighter show 6-án lecc...
ZöldPardon, egy szabadtéri szórakozóhely itt a kis fővárosunkban. És ahol mindig ráhajtanak a fasszopó nigger bevándorlók a barátnőmre és ezért ha lehet hanyagolom a helyet
Ennyiért akrapovic dob van!