hát bármi jo.végülis még ilyen kisebb boltokat tudok(esso kut/praktiker,nyúl fele a vasút előtt),szerintem 1 csizma,sisak,kabát.körül akarok mindenhol nézni csak azért kérdeztem.meg még amiatt,hogy az a1-es oktatóm hozott állítása szerint 12ér 1 felnyitható,vmi egész jó márkájú sisakot(már nem emléxem rá),aminek én kb 30e-s bolti árat saccoltam
tanktáska csak a hátsó ülésre is lehet tenni oda van szíjazva azért nem esik le kanyarba meg úgy égyébbként is..van benne mágnes is csak a tankom műanyagból van
Amuyg Z3 most nézem a képeidet! Látom elégé dontöd a tzr-t na meg mi az a kis táska a hátsó ülésen az oda van rögzitve vagy csak oda van rakva a motra? Egy egy ugynevezet üléstáska?
Hát ja biztos szelőzik d emég nincs 30 fok mint a nyáron! ÉS egy sportcipőnél nagyon védelmet nyujt ha csuzsik vagy belerugsz valamibe azért nem megy anire szét mint sport cípőbe.
Hát én 11 kmre lakok a sulitól és buszal kurva lassú mert a busz bemása fél győrt meg a küváros egy részét szal marha sok mire minden pokorba megáll! Így marad a motor.
hát suliba még nem voltam vele de 10kor indultamszombaton és 4:30kor értem haza közben sétáltunk meg fényképeztem a többieket meg hasonlók (szóval nem folyton motoron) és nem izzadt bele a lábam
Motorral nem megyek suliba ez az első. Ha megyek akkor meg semmit sem veszek fel, mert néznek, nyúlkálnak meg ilyenek, egyszóval idegesítő. A csizma kényelmes, de ha választhatnék, nem ebbe futnám a coopert. Még dzsekit sem veszem fel suliba, mert nem szeretném, hogy azt higyjék, hogy odajárok "menőzni" hogy nekem milyen kabátom van...röviden ennyi.
Ja! _Meg közel van a suli (Motorral több idő szinte míg odaérek )
Nem, jól szellőzik! Télen nem is szoktam motorozni, meg akkor még nem volt meg. De tényleg nagyon jól szellőzik. Ajánlom mindenkinek.
No itt egy kép (Sidi Vertigo (a corsa a nagyon versenyváltozat) )
Tegnap láttam egy piros-fehér új tzr-t nyíregyen. A festése csillagos ötös.
Ja! _Meg közel van a suli (Motorral több idő szinte míg odaérek )
Hát ez télelg jól szelőzik de én nem hiszem hogy vennék iylen speed zsizmát inkább a tura kéne oylasmi ami Z3 nak is van! NA meg ez marha drága.
No itt egy kép (Sidi Vertigo (a corsa a nagyon versenyváltozat) )