Cseszd meg ecsém én is kérdezgettem már tőlük dolgokat, és érdekes módon tudtak normálisan válaszolni. Ezek szerint lehet hogy tényleg benned van a hiba? Meg a fasz kérdéseideben. Ennyit erről. Én a helyedben inkább csöndben maradnék. Akkor talán megúsznám oltás nélkül. Bár amint látom már rádfér. Csak így tovább faszikám!
Te egy nevetséges kisgyerek lehetsz!Azt hiszed ha anyázol,és játszod a faszfejed akkor jobban megy a vasad?-megsugom hogy nem!
De csak játszd itt a kerületi vajdát!-és élvezd hogy a maradék egy két kis seggnyaló pedig tisztára nyalja azt!
A nagy logikátokat is jól tükrözi az hogy ha az ember kérdez akkor rögtön szar motorja van -nevetséges kis szánalmas bandát képeztek ti itt páran(Rocky és társai)
Csak a képek újak, az adatok a régié
Te egy nevetséges kisgyerek lehetsz!Azt hiszed ha anyázol,és játszod a faszfejed akkor jobban megy a vasad?-megsugom hogy nem!
De csak játszd itt a kerületi vajdát!-és élvezd hogy a maradék egy két kis seggnyaló pedig tisztára nyalja azt!
A nagy logikátokat is jól tükrözi az hogy ha az ember kérdez akkor rögtön szar motorja van -nevetséges kis szánalmas bandát képeztek ti itt páran(Rocky és társai)
De csak élvezzétek!-faszfejek
Biztos észre vetétek már hogy a Honda oldalán fent van már a 2007-es kis CBR!
Gyönyörű!
Mendel te le szoktad húgyozni a motorokat?
Véletlenül nem tudja valaki hogy mi ennek a számnak a címe és előadója ami a videó alatt szól?
hehe... bitch niga is megfelelne
ez egy másik szinész