Hát, akármilyen furcsa két személlyel szinte ugyanannyi volt a vége mint egyedül
Az órát akasztottuk, szóval ilyen 83 körül....De nagyon sokáig tartott míg felgyorsultunk, szal a cbr jobb
Ja amúgy levan fílmezve, ahogy gyorsultunk, onboard
Sziasztok!
Aki tegnap lemaradt az idénnyitó HONDÁS találkozóról, az bánhatja, mert Lacházán megmutatták a motorosok, mi a dörgés!
Minden jót mindenkinek!
Helló!Szerintem ne kockártass és vedd meg az újat én is így tettem és én is Repsolt vettem.Kipróbáltunk 1 használtat is de le volt strapálva meg ki tudja hogy hohya hajtották azt a motort.
Amúgy nekem sikerült alkudnom(Békéscsaba)A regisztrációs adót meg a forgalombahelyezést(34000Ft)
Nem fogsz csalódni a motorba nekem nagyon tetszik.Igaz nem megy 170-et de nincs az a motor ami a 3 literes fogyasztász übereli.Fogadd meg ezt a tanácsot!csácsá!
2hete elvittem a gépet telóolajcserére. azóta is ott van mert lötyög az első teló. szezonnyitáskor meg záráskor ez az én szerencsém. persze az aprilia kamion jön 3napota, de nekem qrvára nem hoz soha semmit de majd szólok ha kész lesz, meg menni kéne pályázni. ja igen a másik tipikus, 3 hét alatt aztmondják meghozzák a pilot racet. 1 hete hívtak (amikor már letelt a 3 hét) h akkor még 2-3 hét. gratula.
Jajj Rocky! Ilyen miatt ne parázz Nyugodtan fúrd ki, a kutya sem fog vele törődni... sok okos mondja, hogy úgy nem szabályos, de kisebb is rá az esély, hogy elhagyod. Az enyém 4 helyen van kifúrva és jajj, az egyik furat pont eltalálta a szent UNIO-s kis csillagok közül egyet ó most milessz? 5 ezeres csekk és vegyen új rendszámot . Meg a másik dolog, hogy mennyi mocin nincs rendszámvilágítás, és a többi...
Egyébként fojtás és nem folytás.