szia
húú én már cseréltem...
Szóval először leveszed a kis műanyagot a műszerfal mellett, utánna ott be lehet nyúlni a lámpa mögé, és ott van ilyen kis fém pöcök, azt kell kiakasztani...(előte a műanyag védő sapkát lehúzod), utánne az égőt benyomoid és elfordítod... majd ugyan ez csak visszafelé. Remélem sikerült jól leírnom .Elég neház, emg macerás művelet, mert kicsi a hely.
nincs itt esetleg olyan aki a nagyvas.hu vagy a biker-world.hu ról akar valamit rendelni? csak azért mert ha van akkor megfelezhtnénk a postaköltésget mert amit rendelni akarok az olcsóbb mint a kiszállitása :) ha lehet borsod vagy szabolcs megyéből várok jelentkezőket
Hát én benne lennék egy gurulásba vagy akkár gyorsulásban is , de barátnöm lejön hozám és nem tudjuk mikor megy haza lehet vasárnap , de akkor felültettem reggel a vonatra és tudok menni!
gurulás az oké, max csinálunk egy háziversenyt XD valoo és száguldozó már azt ismeri
most jelenleg nekem is kész a motor stb... csak egy árnyalattal sötétebb lett az ezüst aztán anyám pattog hogy 55 rúgóért csinálják meg ............. :S
tipikus, ha mar jovok biztos hogy nemugyvan ahogy kene nanembaj, a mai esot elnezve lehet igazuk van de ha a htvegen joido lesz akkor tenyleg lehetne valami gurulas!
f4ther Tasson lenne találkozó száguldozóval is ott szoktam aztán onnan meg elvezetlek oda mert ez egy régi lezárt komp átkelőhely előtti 500-600m-es egyenesben szokott lenni 400as gyors, de sajna ha igaz a héten elmarad szóval csak 2hét múlva lesz következő
NAh ha midnen jól megy akkor holnap megvan az új gumi
húú én már cseréltem...
Szóval először leveszed a kis műanyagot a műszerfal mellett, utánna ott be lehet nyúlni a lámpa mögé, és ott van ilyen kis fém pöcök, azt kell kiakasztani...(előte a műanyag védő sapkát lehúzod), utánne az égőt benyomoid és elfordítod... majd ugyan ez csak visszafelé. Remélem sikerült jól leírnom .Elég neház, emg macerás művelet, mert kicsi a hely.
Lehet én vagyok a láma de nem tudom hogy kell égőt cserélni
Valaki elmondaná hogyan kell?
na most kipróbálommilyen eynhén bebaszva kialvatlanul hazamotorozi
én kérek elnézést
Amugy haza viném csak a szülei nem engednek még ilyen nagy távot, mert 75-80 km-re lakunk egymástol!
madj dumálunk
A Zene is meg a videó is kurvára tetszik (Y)
GRAT!
2. benzin pocsékolás!
most jelenleg nekem is kész a motor stb... csak egy árnyalattal sötétebb lett az ezüst aztán anyám pattog hogy 55 rúgóért csinálják meg ............. :S
Rocky király a videó! 5-ös!
igazából féltem attól hogy sok beugatás lesz a zene miatt, de végülis eddig nem szólt be senki .
RockandyRoll = DrumandyBase