Köszi.Én is az aliaznál néztem,de nekem 3ezer valahányszáznál nem volt olcsóbb.Állitólag lenyeg hogy hány százalékra vetted a motort.Én 10%ra vettem azaz 76ezer.Ennek a 90%át nem haladhatja meg az önész összege,azaz 50ezer forintos sávba esek bele.Ez igaz lehet? Mert ha nagyobb önrész lenne pl beleesnék a 100ezres sávba,akkor már joval olcsobb lenne a casco
Sziasztok!
Egy kis segitségre lenne szükségem.Gyorsan kötnöm kell valahol cascot a motorra.
Nézegettem interneten,de a biztositastipp.hu-n is csak az alianzos cascokat irnak.
Hol érdemeskötni? Hol a legolcsobb? Ti milyet használtok és mennyibe kerül?
Légyszi help!
hát ez egy jó kérdés mióta beirt ez a fekete cbr es forma megált az élet mongyuk szerintem drágán aggyák egy kicsit de hát nem én adom el! nah majd szerdán irok!:P
Tudok egy kis fekete cbr125r-t 2006-os 3405 km-re (tényleg)
Még szőrösek a gumik rajta:)
Nincs használva ezért lesz eladva apu vette de még sem kell neki
rendszámos.hibátlan,garanciális....fekete-ezüst színű
ára 660000huf
érdeklődni tvan@citromail.hu
06-20-363-5160
jah kurva sokat esszik nem is mondom inkább mennyit de hát szinkronizáltatni kell a karbikat ennyi meg beálitatni!és akkor már reménykedek hogy 6 alatt is elmegy majd talán
Vasárnapra megérkeznek az új fékbetéteim is szóval nem kell többé olyan hosszú féktávokat vennem.
A nagyon profi kamera-álványom is rajta van még a motoron szóval filmezést is bejátszhatunk, csak akkor most majd ne én menjek elől, mert különben nem lesztek rajta a felvételeken
Tényleg, hétvégén nem jösz ki a versenyre (Hungaroring) ? De kéne menni jövőhéten egy Lepence-ringet is. Valooo úgyis ki akarja próbálni hogy hogy viseli a kanyarokat a VFR.
Egy kis segitségre lenne szükségem.Gyorsan kötnöm kell valahol cascot a motorra.
Nézegettem interneten,de a biztositastipp.hu-n is csak az alianzos cascokat irnak.
Hol érdemeskötni? Hol a legolcsobb? Ti milyet használtok és mennyibe kerül?
Légyszi help!
Vagy ha minden OK, akkor holnap 14:00 a fagyizónál!Ha vmi nemjó akk írj sms-t.
Na pá!
Tudok egy kis fekete cbr125r-t 2006-os 3405 km-re (tényleg)
Még szőrösek a gumik rajta:)
Nincs használva ezért lesz eladva apu vette de még sem kell neki
rendszámos.hibátlan,garanciális....fekete-ezüst színű
ára 660000huf
érdeklődni tvan@citromail.hu
06-20-363-5160
Egyébként hogy győzöd benzinnel? sokat eszik?
A nagyon profi kamera-álványom is rajta van még a motoron szóval filmezést is bejátszhatunk, csak akkor most majd ne én menjek elől, mert különben nem lesztek rajta a felvételeken
Nem, most nem lesz buli. Benne vagyok!
Megkérdezhetem mennyi volt, és a mérete milyen?
Thx