Hello evribádi!
Most értem haza a Hungaroring-ről. Nagyon jó kis verseny igérkezik a hétvégére!
Mindenki jöjjön, aki megteheti, mert nagyon megéri!
Innen a fórumról öten is indulnak majd vasárnap (mármint azok közül akiket személyesen is ismerek )
Nem volt teljesen probléma mentes a nap (technikai szempontból) de remélem vasárnapra mindenkinek összáll majd a gépe.
ui. : basszus hogy ez a Talma milyen durván megy a 600RR-jével! nem kispályás az biztos.
na látod akkor rátapintottál a lényegre h miért szar ez a fórum. mert qrvára senkit nem az érdekel h mennyire értesz a motorokhoz vagy mennyire tudsz motorozni.
én ősszel a 600as gixi mellett megpróbálom megtartani az rs-t. ha ugy engedik az anyagiak.
mind 1 nem érdekes engem nem érdekel ki mit gondol 1 cél lebeg előttem 1 motor a 600RR és nekem olyan kell ennyi OOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
azért a 600RR-t fitoktatom nem ezt mert a lábtartó itt a kutyát se érdekli a 600RR- meg mindenkit érdekel s szerintem sokan úgy vannak vele ,hogy majd ha lessz 600RR akkor de jó lessz én is így vagyok vele de jó is lessz
Srácok, ne anyázzunk már annyit. Legyen már a motoros összetartóbb társadalom, mint az autósok. Hogy nézne már ki, hogy két motoros egymást löködi le az útról?
Én is vitáztam tegnap, de aztán rájöttem h tök fölösleges, mert mindenkinek igaza van vmiben. Meg mindenki a saját igazát tartja korrektnek, így úgysem lehet meggyőzni a másikat. De nem is kell, mindenki azért motorozzon, mert az neki jó. Meg mindenkinek a saját motorja a top, mert az az övé. Nyugtasson mindenkit az a tudat, h engem mindenki otthagyna kanyarban, mert sosem ér le a lábtartóm... mivel a középsztenderemnek szar a rugója és az ér le először...
én a motoromat városba használom nem pályázok nekem erra való qrva motorom igen erre meg túrázásra , és attől függetlenül a városba is lehet borongatni nem csak a h-ringen
Most értem haza a Hungaroring-ről. Nagyon jó kis verseny igérkezik a hétvégére!
Mindenki jöjjön, aki megteheti, mert nagyon megéri!
Innen a fórumról öten is indulnak majd vasárnap (mármint azok közül akiket személyesen is ismerek )
Nem volt teljesen probléma mentes a nap (technikai szempontból) de remélem vasárnapra mindenkinek összáll majd a gépe.
ui. : basszus hogy ez a Talma milyen durván megy a 600RR-jével! nem kispályás az biztos.
mikor lesz már végre nyári szünet?
repsol16 ! mettől meddig van neked a szünet?
anno volt itt nagy felnicsík téma én is ma egy próba csíkkal próbálkoztam ilyen lett:
(minden tanácsot elfogadok)
én ősszel a 600as gixi mellett megpróbálom megtartani az rs-t. ha ugy engedik az anyagiak.
Én is vitáztam tegnap, de aztán rájöttem h tök fölösleges, mert mindenkinek igaza van vmiben. Meg mindenki a saját igazát tartja korrektnek, így úgysem lehet meggyőzni a másikat. De nem is kell, mindenki azért motorozzon, mert az neki jó. Meg mindenkinek a saját motorja a top, mert az az övé. Nyugtasson mindenkit az a tudat, h engem mindenki otthagyna kanyarban, mert sosem ér le a lábtartóm... mivel a középsztenderemnek szar a rugója és az ér le először...