Nah hazaertem, jovolt ez a kis gurulas, csak sajnalom hogy ennyire sz*r a gyari gumi, szoval ilyen idoben meg nemigazan lehet vele dontogetni, legalabb kell neki 20°C
na kivancsi leszek Andy felvetele milyen lett / lesz, feltoltve
a cbr 125 tőn a 14-es fogaskerék az nem rosz de vannak jó oldala meg rosz is.
Eleve mivel a gyári lag 15 van elől ez 1 fogal kiseb tehát rövideb az átételezése a rendszernek.
pl: 15 fogaskerékel 80km/h-nál 6000 forog
14-es fogaskerékel 80-nál 6500 fordulat /perc.
ezért a vége gyárilag 140km/h 15-tel
de igy 14-es csak 120km/h. de az tuti kiviszi ha esik ha szakad + 2 személyel is. : )
sajnos nagyon hamar elpörög és csak kapcsolgatni kell. de egyesbe olyan rövid hogy csak a lendületett adja meg neki. aztán 2 föl és igy tovább.
nekem az tetszik az egészben hogy feldobálod 6 dikba és poroszkál az ember kb70-80km/h aztán padló
és megindul mig a gyári 15-tel gondolkodik mi a faszt kéne most csinálni.
sajna mivel rövideb az áttétel ezé többen is zabál mert pörög a motorja mint az állat.
és 15fogaskerékel 2,5-2,8-3 lityós átlagokat mentem 2 személyel persze.
14-egy 3,3 lityo /100km
de és kerekitek 4re és ako király minden me akko is minimum 250km 10lityo benga: )
vannak jó és van rosz oldala is de én csak városban ajánlom mindenkinek mert
ha hoszab túrára megy az ember egyszerűen elunja magát ahogy bög a motor és top speedd max 120 limited.
városban jó meg a gokart pályán: )
na csumesz mindenkinek
Sziasztok!
Végre megint van PC-m
Teljes rendszert eladtam darabokban,és vettem ujat,ezért pár hét kiesett a wirtuális életemböl
És látom pont jokor.Látom már mindenki elment motorozni,én meg lemaradtam
Nameg lenne egy kérdésem.Nektek ez a 14-es fogaskerék hogy vált be?
Igaz hogy jobban gyorsul,de nekem 120 lett a max
Másnak is ilyen?
hát én is 12 felé gondoltom és elvileg Dunaharaszti vagy Kiskunlacháza felé az a terep valoonak és Száguldozónak már ismert ott lenne a tali és akkor onnan tovább vala merre D-nek
na kivancsi leszek Andy felvetele milyen lett / lesz, feltoltve
a cbr 125 tőn a 14-es fogaskerék az nem rosz de vannak jó oldala meg rosz is.
Eleve mivel a gyári lag 15 van elől ez 1 fogal kiseb tehát rövideb az átételezése a rendszernek.
pl: 15 fogaskerékel 80km/h-nál 6000 forog
14-es fogaskerékel 80-nál 6500 fordulat /perc.
ezért a vége gyárilag 140km/h 15-tel
de igy 14-es csak 120km/h. de az tuti kiviszi ha esik ha szakad + 2 személyel is. : )
sajnos nagyon hamar elpörög és csak kapcsolgatni kell. de egyesbe olyan rövid hogy csak a lendületett adja meg neki. aztán 2 föl és igy tovább.
nekem az tetszik az egészben hogy feldobálod 6 dikba és poroszkál az ember kb70-80km/h aztán padló
és megindul mig a gyári 15-tel gondolkodik mi a faszt kéne most csinálni.
sajna mivel rövideb az áttétel ezé többen is zabál mert pörög a motorja mint az állat.
és 15fogaskerékel 2,5-2,8-3 lityós átlagokat mentem 2 személyel persze.
14-egy 3,3 lityo /100km
de és kerekitek 4re és ako király minden me akko is minimum 250km 10lityo benga: )
vannak jó és van rosz oldala is de én csak városban ajánlom mindenkinek mert
ha hoszab túrára megy az ember egyszerűen elunja magát ahogy bög a motor és top speedd max 120 limited.
városban jó meg a gokart pályán: )
na csumesz mindenkinek
Végre megint van PC-m
Teljes rendszert eladtam darabokban,és vettem ujat,ezért pár hét kiesett a wirtuális életemböl
És látom pont jokor.Látom már mindenki elment motorozni,én meg lemaradtam
Nameg lenne egy kérdésem.Nektek ez a 14-es fogaskerék hogy vált be?
Igaz hogy jobban gyorsul,de nekem 120 lett a max
Másnak is ilyen?
Valooo,
1-kor tali Pilisvörösváron (tudod, a fodrász elött)
onnan megyünk Csobánkára ahol Z3 és egy Mito-s ismerőse csatlakozik még.
nem tudjatok mikor jelenik meg pontosan az uj cbr 125os? mikortol lehet venni spanyolorszagban?
Debrecen innen 50km.
Emellett elszégyenlem magam.