Szia. Képeket találsz itt a sportmotor.hun is a képeknél, ha nézted akkor többel sajnos még én sem tudok szolgálni, de mintha a csajokamotoron.hun is lennének képek
Mivel németes vok ezért a Zöld könyvben a 59. oldalon szépen ki lehet olvasni a táblázatból:
R: auswechseln= csere
C: reinigen=tisztítás
* = azt meg tood csinálni te is vhogy
**= biztonsági okokból csak egy Honda szervíz tudja megoldani
Tehát a táblázatban:
Motorölfiltersieb=Olajszűrő= ** és C és 12 = 12000km-enként Honda szervíz és ott is csak tisztítani fogják!
Ami sztem még fontos lehet:
Luftfilter: levegőszűrő 12000-nél csere
Motoröl: 1000-8000-16000km.... (8000-ként)
Zündkerze: gyertya = 8000-nél de sztem csak akkor ha úgy gdolod és csak olyat ami 108 oldalon Zündkerze alatt szerepel:
standard=alap
Für längere Vollgasfahrten= magyaul ha mindig koccolod a gázkart
szepjoreggelt mindenkinek aki ilyen keson kel, akik hozzam hasonloan mar regebb ota fennvannak azoknak meg szep napot :] szepidoovaaaaan, talan mar tavaszodik?
Megnéztem a könyvét,és tényleg nem ir szürőt. Én se tudtam ezt.Össz-vissz annyi hogy a leeresztö csavar mágneses.Azt tisztids meg mielött visszateszed.De szerintem egy motoröblités nem ártana az olajcserénél
Köszönöm ÉS valami ás cucc amit olajcserénél ki kell tisztítani? Hallottam én valami centrifugális szűrőt( tudom h lézetik, csak azt nem h ez van e benne), vagy semi nem zürné meg az olajat
Varbó felé? Akkor jó h nem voltak akor ott már mikor én mentem
Jah tényleg , olajat akarok cserélni a gépben, nem tudja valaki hogy milyen olajszűrője van a vasnak? és azt hogy lehet tisztítani/cserélni? ( egy pecsétért nem fizetek 10.000et a szervízbe....)
Én viszont voltam ma kint bár nem messzire. Káttam a banzinkúton egy trafis autót(fekete "koreai chevi"). Kimentem Varbóra meg vissza. És mire visszajöttem a trafi és a rendőrbácsik ott álltak Péter határában és mérték a kifelé hajtókat.
MA nagyon kiály idő volt, és már 12.kor végeztem is, csak 2re mentem különtanárhoz úgyhogy 4:30re értem, akkor meg nem volt olyan jó idő , megszabadítottam a mocaot a téli kosztól, áh mondom meleg van kimegek egy akrikárra, rre elkezdett szemerkélni az eső (olyan nyálas lett az út h a főúton nyomatam egy keresztet (csak kicsit)), úgyhogy tűztem inkább haza... Nem baj holnap ha jó idő lesz dzsalok ki(nem lesz suli )
MA nagyon kiály idő volt, és már 12.kor végeztem is, csak 2re mentem különtanárhoz úgyhogy 4:30re értem, akkor meg nem volt olyan jó idő , megszabadítottam a mocaot a téli kosztól, áh mondom meleg van kimegek egy akrikárra, rre elkezdett szemerkélni az eső (olyan nyálas lett az út h a főúton nyomatam egy keresztet (csak kicsit)), úgyhogy tűztem inkább haza... Nem baj holnap ha jó idő lesz dzsalok ki(nem lesz suli )
Hali rsata!
Írtad hogy láttál egyet (kék cbr-t)
Mi ez az oldal mert nézegettem és ezeket hogy lehet megvenni?
Tudsz valamit segíteni nekem ebben?
Én nem láttam a kis cbr-t!
Aki tud relatíve olcsón cbr-t szóljon!plízzzzzzzz
Hello
Láttom pezseg az élet a fórumon, mint aranyhal a kírályvízben!
Kinél milyen idő van?
Most nálunk végre kisütött a nap és reggel nem esett az eső így motoral jöttem ma suliba!
Elözöleg vissza olvasva a hozzászolásokat nekem stylmartin(remélem jol írtam) csizmám van és bevált! Az elején szokatlan volt, mert ez az első motoros csizmám, de bevált!
Ki az a csaj az infódba a képeken?