jó a cbr ennyi nekem a legjobb azt mondta phoneman mert 1 városba lakunk azt mondta a cbr re mikor rátettem a dobot "hang van erő nincs" hát igen én nem hasonlitom össze a cbr- 2T 125 aprilia rs-sel majd ha meglessz a 600 as cbr akkor megmondom neki mi van hangvan erő nincs
Havernak meg sv 650-e van, szegénynek alig ér le róla a lába, nekem meg pont jó, csak lehetne kicsit magasabb, meg a tankba az a mélyedés nem elég hosszú és beleér a térdem, szóval tulajdonképpen kicsi
Hát van sok nevetséges motoros, már nem azért. szerintem cbr-en nagyon hülyén mutatnak a nagy emberek, mivel olyan minthogyha egy kisszékre ülnének, aztán összevannak kuporodva, de láttam már olyat is akinek r1-es yamahája volt és csak pipiskedve ért le a lába
mostmár kurvára elegem van ebből most mért kell minden nagyembernek idejönnie és belöknie hogy kis sza vékony cbr r meg vékony gumik ha nem tecci ne nézd nem kell ide irni nem kötelező és kurvára meglenénk a nagymelénnyű emberkék nélkül is!!! nah az meg hogy nem férsz el a cbr en hát az egy vicc komolyan mondom !!!! 185 cm vok és még igy is pont kényelmes!!!!! ugyhogy el lehet halgatni!!! ha meg nagyobb vagy akkor odairhattad volna hogy 2 méter vok lehet akkor nem férsz el azt beismerem !!!
z3-nak amúgy is 50-es trz-je van, de végülis mindegy, amúgy ezeknek a 2t-s 125-ös sportmotoroknak tényleg akkora idomzata meg széles vázza meg minden, hogy már szinte egy sor négy elférne bennük, amúgy meg nem kong az, meg semmi a látszat megvan nekik.
Már megint hülyeséget beszélsz.Ha jól vettem ki Nyiki hozzászólásából akkor neki 50-es TZR-je van annak meg kurvár semmi köze nincs semmijen 125-ös motorhoz.125-ös TZR-re is azt mondanád hogy kong az ürességtől akkor tudnám javasolni egy nagyon erős szemüveg vásárlását.Az Rs-ről meg szerintem inkább ne mondj semmit mert még csak képen láttad,az meg,hogy közöd nem volt még 125-ös motorohoz a hozzászólásaidból ki is derül.
No Coment.
fxp.hu/2t/14magamrol/my/ns400/...
Én nem fértem el rajta.
Nézz már meg közelebbről eggyet.
No Coment.